LIVADA , BIHOR
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
- alex_mures
- veteran
- alex_mures
- veteran
la cabanute nu stiu tariful,poate rares stie mai multedinu profesoru scrie:salut tuturor,
sa raspund tuturor,da am fost plecat la Constanta cel mai mult si sa stii Vali ca te-am sunat de 2 ori da pauza...
De ce nu vreau sa dau multe detalii e simplu;eu sunt administratorul baltii si presedintele AVPS Livada(doua chestii total diferite) si m-au deranjat unele postari si interpretari,chiar mi-am propus sa nu mai intru pe acest site.Cam multa lume generalizeaza atitudinea si pozitia administratorului de balta versus pescar la modul negativ(cum nu toti pescarii sunt atit de corecti pe cit pretind,asa si administratorii nu sunt toti escroci).Pe scurt pot sa va spun ca pescuitul este deschis anul acesta din 28 februarie pina in 31 octombrie,taxa C&R pe 24h din momentul instalarii este 50 ron,trei zile 100ron,sase zile 150 ron,numar de bete 4 cu un cirlig fiecare,este permis naditul cu barcute sau cu barcile existente,nu este permis plantatul monturilor sub nici o forma in afara de lansatul clasic de pe mal de asemenea nu este permis accesul in apa mai sus de nivelul genunchilor.Pentru cei care doresc sa retina peste taxa este 50 ron pe zi de la rasarit la apus,se pot retine maxim 5kg pe zi,doar exemplare intre 1 si 3 kg(crap,salau, stiuca,somn),caras orice dimensiune,linul nu se poate retine.Nu in ultimul rind este obligatorie pastrarea curateniei si a linistii desavirsite.
- alex_mures
- veteran
- alex_mures
- veteran
uahhahahah................pai ma duc la pescuitflorincj scrie:@lucim23
Pai tu te duci sa pescuiesti , sau sa rupi patul omului ?![]()
![]()
Te intelegem , te intelegem !![]()
![]()
![]()
PS. ,, Tineretea mi s-a dus cu anii ''!. Stii piesa nu ?

luni am sa fiu acolo la livada (sperrrr)
Dam o ........."Bila" ?
- alex_mures
- veteran