LIVADA , BIHOR

Intrebari, discutii sau raportari despre locuri de pescuit, rezultate partide, etc

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
florioro
veteran

Mesaj de florioro » 14 Aug 2008 16:05

rapy scrie:Eu merg de vineri pana duminica... Sa inceapa "festivalul"

hai norok si la mai mare!!! :!:
Sa nu o mai lasi pe prietena ta singura ca o sa vina ala mare si nu o sa poata sa il scoata singura. :D

Sa ne aduci poze frumoase.
Totul pentru crap
www.crap.com.ro

rapy
veteran

Mesaj de rapy » 14 Aug 2008 16:17

daca vine al` mare si nu sunt eu acolo scap de o grija daca o trage in apa :P (glumesc)

am sa fac si poze la bucatile care vor fi din 2 cifre :P

abia astept sa imi afisez sky podul :D
Cosmin Nistea
Xtreme Carp Team

santino
new member

Mesaj de santino » 24 Aug 2008 09:54

alex_mures scrie:pret/noapte la o cabana ?
pret 25 lei pe pat, cabana are 4 paturi .....fir intins
Cand tu nu te antrenezi, o face altul sa te bata..

dinu profesoru
senior member

Mesaj de dinu profesoru » 29 Aug 2008 07:32

20 lei/24 ore un pat dar trebuesc inchiriate minim 2 paturi.In perioada 10-14 septembrie este concurs,pescuitul este oprit.

dinu profesoru
senior member

Mesaj de dinu profesoru » 26 Dec 2008 11:57

tuturor celor care au petrecut clipe de neuitat pe Livada le doresc sarbatori fericite si un sincer La Multi Ani si la multi crapi...mai mari si mai rai.
Celor care nu au apucat sa se bucure inca de crapii de Livada le doresc la fel si va asteptam pe toti sa va bucurati de noile provocari...
PS Singurul cadou pe care-l vom face,vor fi aprox 50 crapi over10 care vor fi populati in martie aprilie.Nu in ultimul rand,taxa si regulamentul raman aceleasi pe anul 2009,pesuitul se deschide in 1 martie.

florioro
veteran

Mesaj de florioro » 26 Dec 2008 12:03

Craciun Fericit si pentru dumneavoastra Dl. Dinu!!!

Cu siguranta voi reveni pe Livada unde m-am simtit extrem de bine de fiecare data cand am pescuit. Mentineti in continuare standardele si veti avea numai de castigat.

Felicitari pentru modul in care administrati aceasta balta.
Totul pentru crap
www.crap.com.ro

M@tr|X|
veteran

Mesaj de M@tr|X| » 26 Dec 2008 12:41

Craciun fericit si multumim pt. acest minunat lac. Cu siguranta in 2009 ne vom continua activitatea pe el...mai avem recoduri de doborat :mrgreen:

Sarbatori Fericite.
Razvan Grindean
- carp addicted-

mario_kempes10
senior member

Mesaj de mario_kempes10 » 26 Dec 2008 12:46

Sarbatori Fericite si La Multi Ani ! domnule Dinu , cat si echipei dvs. de pe balta Livada de Bihor , sa va dea Dumnezeu sanatate si putere de munca , dar si multa liniste si armonie in caminele dvs.
Este o onoare si placere pentru mine sa revin pe aceasta balta minunata , cu oameni minunati.
Cu P.S.-ul , ne-ati demonstrat inca o data , ca ceea ce faceti la Livada este din placere si pasiune si nu pentru imbogatire.
MULTUMIM pentru cadou !!!
Sarbatori Fericite si La Multi Ani ! si pentru toti pescarii cu care m-am intilnit si nu m-am intilnit pe Livada si sa ne vedem cu bine si sanatosi in 2009 , cand , iata dl.Dinu ne provoaca si ne arunca manusa , sa ne luptam cu marile capturi .:D
Imagine "TAURUS CARP TEAM"

Tosa
junior member

Mesaj de Tosa » 26 Dec 2008 15:10

Sarbatori fericite d-le Dinu...sanatate si impliniri in noul an.Mai rar un proprietar de balta sa pastreze aceleasi tarife mai ales ca e o scuza mare(criza si deprecirea leului in raport cu eur.)Pentru mine care fac 160 de km.pana acol e foarte bine!!!Sper sa faca guvernul asta Boc autostrada sa ajung in 1ora juma nu in 3!!!Multzumesc pt.asa oferta!!

alex_mures
veteran

Mesaj de alex_mures » 26 Dec 2008 15:43

Dl. Dinu
Sarbatori Fericite va doresc dvs. cat si oamenilor de acolo :D ,baietii inaintea mea au zis cam tot ce aveau de zis
Nota 10 din partea Muresenilor pt. Livada
Ultima oară modificat 26 Dec 2008 19:42 de către alex_mures, modificat de 2 ori în total.
Crap Livada 10 kg
TGM Carp Team

Scrie răspuns