Stolnici
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
- mihai_lavazza
- veteran
nu a putut iesi cu L200 ??!!! http://www.youtube.com/watch?v=bVKS1r0k0lo
- bogdan ungureanu
- veteran
stolnici
AM FOST LA STOLNICI...48 DE ORE
Ultima oară modificat 26 Mai 2010 16:45 de către bogdan ungureanu, modificat 1 dată în total.
Catch & Release
Bogdan...
si eu m-am lovit de "comportamentul asta ciudat" al domnului Stefan. asta e, e balta lui si face ce vrea. totusi m-am intors pe balta la Stolnici, mai rar dar m-am dus, nu tin dusmanie, insa nu promovez balta, nici antireclama nu-i fac, e cea mai buna balta de la noi din zona etc. la pescuit merg cel mai des in sud, spre Giurgiu, si mai rar la Stolnici.
si eu m-am lovit de "comportamentul asta ciudat" al domnului Stefan. asta e, e balta lui si face ce vrea. totusi m-am intors pe balta la Stolnici, mai rar dar m-am dus, nu tin dusmanie, insa nu promovez balta, nici antireclama nu-i fac, e cea mai buna balta de la noi din zona etc. la pescuit merg cel mai des in sud, spre Giurgiu, si mai rar la Stolnici.
- bogdan ungureanu
- veteran
stolnici
STIU ASTA SI SUNT CONSTIENT CA E CEA MAI BUNA SI SURPRINZATOARE BALTA DE LA NOI. 

Ultima oară modificat 26 Mai 2010 16:47 de către bogdan ungureanu, modificat de 2 ori în total.
Catch & Release
Bogdan, imi cer scuze ca intervin, dar eu din ce stiu, regulamentul baltii prevede "evitarea" vizitelor! la fel de bine stiind regulamentul puteai evita acest lucru deplasandu-te tu pina la bariera!
si daca imi este permisa o alta intrebare pt. a intelege cat mai clar situatia, prietena ta era singurul vizitator sau este vorba de mai multi vizitatori?
L.E.
si daca imi este permisa o alta intrebare pt. a intelege cat mai clar situatia, prietena ta era singurul vizitator sau este vorba de mai multi vizitatori?
L.E.
6. Pe perioada partidei de pescuit, în perimetrul standului nu este permis accesul altor persoane (invitaţi), întrucât lacul este destinat strict pescuitului sportiv, nu agrementului.
Orice problema rezolvata genereaza (cel putin) o problema nerezolvata!!!
treaba sta altfel:bogdan este unul din clientii fideli ai baltii.poate ca domnul stefan n-a stiut despre cine e vorba la acel moment si ...
eu am pescuit langa el(...sau peste el
)pe balta si nu mi s-a parut sa fie un golan necivilizat sau creun ciorditor de crapi.
in fine..poate va impacati bogdane.
eu am pescuit langa el(...sau peste el

in fine..poate va impacati bogdane.