lacul brateni
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
pescuit la brateni
e super bun lacu brateni au murit carasi , si au ramas doar pesti mari ,paznici OK prinzi crapi de ti se face acru de la 1,5 la 8 kg , daca eliberezi pesti primesti bonuri - monturi antice deci nui stres
. ce lacuri bune mai sunt prin zona cluj sau satu mare?

"munca e bratara de aur"
Re: pescuit la brateni
Monturi anticeraul2090 scrie:e super bun lacu brateni au murit carasi , si au ramas doar pesti mari ,paznici OK prinzi crapi de ti se face acru de la 1,5 la 8 kg , daca eliberezi pesti primesti bonuri - monturi antice deci nui stres. ce lacuri bune mai sunt prin zona cluj sau satu mare?

Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost,decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu...
Da, Tau Popii (Geaca) e la 65 de km de Cluj. Este crap si cten mare. Daca te uiti la pozele, si filmele postate de mine o sa ii vezi.mircea2007 scrie:...eventual ma puteti ajuta cu ceva lacuri unde este crap si se poate intra cu barca, ma refer pe o raza de maxim 100 km de cluj.
Mersi mult si Fir Intins!!!
Drumul este excelent si se poate intra si cu barca.
Razvan Grindean
- carp addicted-
- carp addicted-
Re: pescuit la brateni
Aseara am sosit de pe lac,dupa o partida de 24 h.Capturi:1 buc.ten la 7 kg.,un crapcean de 1,5.Capturi putine sau chiar inexistente pe balta cu tot interesul manifestat de unii pescari aflati la fata locului.raul2090 scrie:e super bun lacu brateni au murit carasi , si au ramas doar pesti mari ,paznici OK prinzi crapi de ti se face acru de la 1,5 la 8 kg , daca eliberezi pesti primesti bonuri - monturi antice deci nui stres. ce lacuri bune mai sunt prin zona cluj sau satu mare?
Pentru Raul:poti incerca Santejude,dar atentie la vegetatia existenta.Am capturat saptamana trecuta un ten de 8,5 kg.,iar un altul a fost eliberat inainte de a-l lua in minciog

Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost,decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu...
concurs la BRATENI
ANUNT CONCURS PE LACUL BRATENI TAXA 200 RON DATA 3-5 AUGUST INFORMATZII TEL 0740068858 COSTEL
TRAIAN RACEAN
0744293016
T.C.E.:Arta incepe acolo unde se termina tehnica
0744293016
CONCURS DE MARE SLEM LA BRATENI
ANUNT PE CEI INTERESATZI CONCURS PE LACUL BRATENI IN DATA DE 3-5 AUGUST INFORMATZI LA TEL 0740068858
TRAIAN RACEAN
0744293016
0744293016
CONCURS DE MARE SLEM LA BRATENI
TAXA 200 RON DESFASURARE 3-5 AUGUST TEL 0740068858.HAIDETZI SA NE CUNOASTEM MAI BINE SI LA PROPRIU NU NUMAI PE FORUM AVIZ VETERANILOR
TRAIAN RACEAN
0744293016
0744293016
Re: CONCURS DE MARE SLEM LA BRATENI
Muzica lautareasca,mici ,beretraian scrie:TAXA 200 RON DESFASURARE 3-5 AUGUST TEL 0740068858.HAIDETZI SA NE CUNOASTEM MAI BINE SI LA PROPRIU NU NUMAI PE FORUM AVIZ VETERANILOR

Bine ai revenit,Traiane.Sambata voi fi si eu la o berica pe malul lacului(fara participare la concurs),asa ca s-ar putea sa ne intalnim.
Final concurs
pt prima editzie a fost super regulile sau facut sa zic la botu calului unde am cazut de acord asupra tuturor aspectelor si toata lumea a fost multzumita. Sa punctat crapul ,cteno si fitofagul .
Dupa 36 de ore cu multe rasturnari de situatzie in ultima dimineatza cu 2 ore inainte de final: locul unu CONSTANTINESCU B C&R TEAM CJ - 18,600 kg, pescuind individual
locul doi Marinescu + bogdan l 17,200kg echipa
(EU) locul trei RACEAN T C&R TEAM CJ- 15,600kg
cea mai mare captura fitofag 10 kg locul doi
Mentzionez ca atit locul 1 cit si locul2 au avut prins cite un fitofag de 7,5kg respectiv 10kg. Echipe concurente 13 la numar plus 2 participantzi individuali echipa C&R TEAM de unde fac si io parte.
Dupa 36 de ore cu multe rasturnari de situatzie in ultima dimineatza cu 2 ore inainte de final: locul unu CONSTANTINESCU B C&R TEAM CJ - 18,600 kg, pescuind individual
locul doi Marinescu + bogdan l 17,200kg echipa
(EU) locul trei RACEAN T C&R TEAM CJ- 15,600kg
cea mai mare captura fitofag 10 kg locul doi
Mentzionez ca atit locul 1 cit si locul2 au avut prins cite un fitofag de 7,5kg respectiv 10kg. Echipe concurente 13 la numar plus 2 participantzi individuali echipa C&R TEAM de unde fac si io parte.
TRAIAN RACEAN
0744293016
0744293016