Pescuit pe bratul Sf. Gheorghe
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
- wilddanube
- member
- wilddanube
- member
- wilddanube
- member
Apa scade intr-un ritm alert. Cota Tulcea se apropie de 200 si la sfarsitul saptamanii viitoare va ajunge la 160 - 170. Se poate campa. Rezultate bune la
crap si somotel pe Dunare si brate principale mai ales pe intinsuri. Salaul in nota obisnuita iar stiuca e mai greu de gasit pe locatiile clasice datorita scaderii accentuate a apei
crap si somotel pe Dunare si brate principale mai ales pe intinsuri. Salaul in nota obisnuita iar stiuca e mai greu de gasit pe locatiile clasice datorita scaderii accentuate a apei
- wilddanube
- member
M-am intors ieri de la Dunavat. Somotelul e activ in unele seri si dimineata, mai prinzi si cate unu ziua la rama neagra. Crapul foarte apatic, a tras doar o ora efectiv cand au intrat 3 bucati la lansetele noastre si nici alea stralucite, intre 3 si 5 kg, dar stiti cum e la Dunare ai 10 zile bune pe an si daca le prinzi in delta ai ce povesti. Nici prin vecini nu erau vesti bune la crap, doar mai jos pe Dunare poate.
Dunarea scadea din data de 3 august aprox 10 cm zilnic zilnic iar de pe 8 aug a inceput sa cresca nitel si nu a mai fost nici o miscare la scule. In rest, barci cate una la 10 minute , nu plecati fara sprai de tanztari de acasa ca o sa regretati.
Dunarea scadea din data de 3 august aprox 10 cm zilnic zilnic iar de pe 8 aug a inceput sa cresca nitel si nu a mai fost nici o miscare la scule. In rest, barci cate una la 10 minute , nu plecati fara sprai de tanztari de acasa ca o sa regretati.
- wilddanube
- member
-
- new member
Va salut respectos pe totii membri acestui site.Nu de mult am aflat si eu de acest site si hopp si eu...
Pe data de 28 august ,mergem pe bratul sf.gheorghe, la pescuit undeva la mila 44-48...ar fii prima data pt mine sa ajung acolo...
Daca cineva a pescuit in zona respectiva m-ar ajuta forte mult cu cateva informatii.
Am auzit ca dunarea este destul de mare si crapul nu prea manaca atunci...zvon sau realitate nu stiu.
CA MOMEALA AM INTELES CA MAMALIGA SI PORUMBUL SUNT DELICATESE PT CRAPI DIN ZONA.
fir intins.
Pe data de 28 august ,mergem pe bratul sf.gheorghe, la pescuit undeva la mila 44-48...ar fii prima data pt mine sa ajung acolo...
Daca cineva a pescuit in zona respectiva m-ar ajuta forte mult cu cateva informatii.
Am auzit ca dunarea este destul de mare si crapul nu prea manaca atunci...zvon sau realitate nu stiu.
CA MOMEALA AM INTELES CA MAMALIGA SI PORUMBUL SUNT DELICATESE PT CRAPI DIN ZONA.
fir intins.