Intrebari, discutii sau raportari despre locuri de pescuit, rezultate partide, etc
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
Schumi
- veteran
bogdan bv scrie:stie cineva cum e pe balta 4?
taxa regulament....etc
- program 7 - 19
- 450 000 taxa
- maxim 3 bete
- 5 kg. peste poate fi retinut,capturile peste 5 kg. sunt eliberate obligatoriu.
Am fost miercuri in trecere pe acolo,nu mergea deloc,cel putin la pescarii aflati in prima parte a baltii,unul singur a prins 2 ciortani,2 si respectiv 1,5 kg. la pufuleti.Cativa incercau su la stiuca dar fara succes.
-
apetrea adrian
- senior member
-
am fost azi la vadu 4.am avut 2 ciortani unul de 2 si unul de 3 kg,dar ce vreau sa va spun este ca am discutat cu directoarea de la doripesco si ceea ce mi-a spus ma face sa sper in mai bine referitor la carp fishingul de la noi.zice ca de la anul vor sa introduca sistem catch and release pe 4 vadu pe care sa o aduca la standard national,iar pe dumbravita baraj tot catch and release dar la standard international cu tot ce implica aceasta.
le-am urat un sincer succes si sper din tot sufletul ca cele pe care le-am auzit azi sa se adevereasca
-
Schumi
- veteran
Maine cred ca merg si eu,ce momeala ai folosit?
-
Schumi
- veteran
Am fost si mai bine nu mergeam,nu din cauza rezultatelor,am prins doar un ciortan de 2 kg. ci datorita a ceea ce am vazut acolo...........se pare ca totusi
bomba ramane sportul national al pescarilor romani.Absolut toti pescarii pe care i-am vazut foloseau asa ceva pe toate betele contrar celor ce scrie pe regulamentul afisat pompos la intrare,paznicii vedeau asta si nu ziceau nimic si nu cred ca totusi nu stiu ce e acela un arici.M-am dus ca prostu cu saltea de primire,spray dezinfectant ca de,asa e in regulamentul baltii si cand colo,rasul lumii.Am avut trei tipuri de solubile,nici un tac,porumb,nimic,monturi de la cele mai simple la cele mai sofisticate,degeaba,intr-un tarziu am prins ciortanul la un expandat si am reusit sa-mi demonstrez ca se poate prinde si fara arici,care recunosc ca a dat rezultate bune.

-
apetrea adrian
- senior member
-
shumi de baltuca cea mica de la vadu,cea cu regim catch and release ce sti?ai dat vreo data?are peste sau doar vorbe?
-
bogdan bv
- member
multumesc schumimult de tot pt rasp.
oare acum cu laarea frigului asta mai pune botu as vrea sa ma duc zilele astea
?
-
Schumi
- veteran
apetrea adrian scrie:shumi de baltuca cea mica de la vadu,cea cu regim catch and release ce sti?ai dat vreo data?are peste sau doar vorbe?
Eu nu am fost dar din auzite este peste si mananca si la boiles.(asta era acum o luna)
-
Schumi
- veteran
bogdan bv scrie:multumesc schumimult de tot pt rasp.
oare acum cu laarea frigului asta mai pune botu as vrea sa ma duc zilele astea
?
E cam nasoala vremea dar din a doua jumatate a saptamanii se indreapta si cred ca poti merge linistit,acuma depinde si la ce vrei sa pescuiesti,daca te compromiti si dai la bomba o sa prinzi,toata lumea prindea,femei,copii,numai crapceni intre 1 si 2 kg.,daca nu,stai toata ziua si auzi senzorii bombagiilor,am uitat sa precizez ca multi dintre ei stau bine la capitolul scule,bete din 2 buc.,senzori,etc.Fir intins oricum.
-
bogdan bv
- member
ms :)))
NU stai linistit nu dau la bomba :))
Vreau sa dau la porumb,la expandata ...dar nu la bomba
la boilles nu ma prea pricep dar creca o sa incerc la un preparat facut de my
Mai am o intrebare ce aroma se foloseste acum in perioada asta? faina de peste este buna in perioada asta?
ms inca o data schumi