lacul brateni

Intrebari, discutii sau raportari despre locuri de pescuit, rezultate partide, etc

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
raducu
senior member

Mesaj de raducu » 19 Mar 2007 20:35

La porumb dai sau la bile,sa stiu cu ce sa vin si ce sa prepar, sa nu bat suta de km degeaba. Poti sa trimiti si MP :D sau daca e sescret mare nu ma supar daca nu-mi spui. :D . Uneori nici eu nu spun multe.
PESCUITUL INSEAMNA ARTA

voicua
veteran

Mesaj de voicua » 19 Mar 2007 20:40

Ma descurajezi,Cosmine,in noaptea mi-am planificat sa plec spre lac.Sper sa nu am probleme cu necioplitii.Daca esti acolo sa ma cauti,sa bem o bere.Ma pun catre/pe dig,daca este loc. :mrgreen:

raducu
senior member

Mesaj de raducu » 19 Mar 2007 21:07

voicua scrie:Ma descurajezi,Cosmine,in noaptea mi-am planificat sa plec spre lac.Sper sa nu am probleme cu necioplitii.Daca esti acolo sa ma cauti,sa bem o bere.Ma pun catre/pe dig,daca este loc. :mrgreen:
Voicu, daca ai probleme sa ma suni ca vin si le dam alarma in tot satul cu discoteca lor cu tot :D
PESCUITUL INSEAMNA ARTA

cosmin tg mures
member

Mesaj de cosmin tg mures » 20 Mar 2007 09:20

lacyl nu a fost pescuit cu bile si nici momit asa ca numai la porumb am prins an tentativele mele si a lu altii nu am avut trasaturi dar recunosc eu sant novice an pescuitul si momitul cu bile probabil altii priceputi prindeau mult mai mult ca mine care foloseam porumb
VOICUA ati recomand sa nu te pui langa dig nu este un loc ideal pt pescuitul la crap mare mai vorbim pe privat daca vrei detalii si miercuri o sa fiu acolo sper sa ne antalnim
ATI DORESC FIR ANTINS RADUCU DACA VREODATA AI PROBLEME ZI CA ESTI PRIETEN CU MINE LA PAZNICI

cosmin baras
junior member

Mesaj de cosmin baras » 20 Mar 2007 14:27

o intrebare: la ce ar merge sa ma duc pe brateni,ma refer la momeala? multumesc pt raspunsurile anterioare.

cosmin baras
junior member

Mesaj de cosmin baras » 20 Mar 2007 15:24

merge cineva sapt viitoare la brateni?

cosmin baras
junior member

Mesaj de cosmin baras » 20 Mar 2007 15:25

cite bete ai voie?

cosmin baras
junior member

Mesaj de cosmin baras » 20 Mar 2007 15:28

cite bete ai voie?

raducu
senior member

Mesaj de raducu » 20 Mar 2007 15:43

Cosmin Mures , ce zici de lacurile Iernut ? Tu esti mai aproape,poate stii mai multe si mi se pare mai interesant,lacuti mari,regulament rezonabil,chiar bun (mi-a placut regula privitoare la muzica si distanta intre standuri)............posibilitati de abonament etc. :D
PESCUITUL INSEAMNA ARTA

cosmin tg mures
member

Mesaj de cosmin tg mures » 20 Mar 2007 19:27

COSMIN miercuri o sa fiu pe lac momentan merge la viermusi si momitor cu mamaliga numai la asta am prins si credema am ancercat cu multe
raducu lacul iernut a fost un lac minunat dar l-a golit vechiul chirias acum s-a bagat mult peste si zilele astea se mai baga si cred ca va fi cel mai bun lac de pescuit anul acesta cu siguranta voi sta cateva saptamani acolo si sant sigur ca voi prinde peste mare a fost si este cel mai mare prins acolo de mine a fost 17,5kg acum 5 ani

Scrie răspuns