LIVADA , BIHOR
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
Nu cred ca e prea buna ideea de nu se mai intra cu barca pe balta . Vor fi mult mai putini pescari care vor veni pe balta in aceste conditii . Solutia cred eu ca e mult mai simpla . Dinu are doua barci care au fost intotdeauna la dispozitia pescarilor , iar paznicii ne-au ajutat sa ducem balizele si nada pe locul pe care pescuiam . Sa ramana doar barcile de pe balta si sa se mearga cu paznicii cand se pun balize si nu cred ca vor mai fi probleme niciodata . Oricum e destul de greu sa dai de pe un mal pe celalat ca sa incurci pescarii de pe celalalt mal . Problema cu spiningul e reala si am avut-o si eu cand au venit si au pescuit exact deasupra balizei .....Sa fie balta ori pt. crap ori pt. spining cel putin pe perioada martie octombrie , asta e alegerea pe care trebuie sa o faca Dinu . Balizele cred ca sunt necesare mai ales ca se pescuieste in partide de cel putin 2-3 zile iar noaptea .......??? Si oricum educatia si bunul simt daca nu le au unii pescari nu e de vina Dinu , trebuie sa-i educam noi si sa le aratam obrazul . Si pe de alta parte e destul de greu sa facem chiar numai ce vrem noi , sa nu mai primim pe nimeni pe balta . Daca ar veni pe balta numai pescari cu bun simt si care stiu ca locul pestelui e in apa nu in tigaie ar fi prea frumos ....nu s-ar mai pune problema de barci si de balizat .......
Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii
Si inca ceva .....Livada e nr. 1 in zona Ardealului si printre cele mai bune din tara , cred ca toata lumea are doar amintiri frumoase de pe aceasta balta si asta datorita sufletului pe care la pus Dinu in administrarea ei dar si datorita paznicilor care sunt oameni de exceptie si nu in ultimul rand si pescarilor care eu consider ca sunt elita pescuitului la crap din zona asta . Nimeni nu poate fi multumit , cu cat ii dai mai mult cu atat mai mult vrea , iar pescarii buni tot vor prinde peste in orice conditii iar cei slabi ...........D-zeu cu mila
referitor strict la Livada,cred ca regulamentul din 2008 a fost bun si multumitor pt toti cei care au vrut sa pescuiasca acolo.Ca,in toamna,cind a secat destul de mult balta,pescuiam cu colegul de vis-a -vis (de pe limba)la 5 metri unul de altul(ca si pat de nada) si a aparut un spiningar( cu NUME) pe pat,asta a fost si tine de nivelul de educatie.Dar,de la cazuri izolate,la masuri extreme........
it's nice to be important,but is more important to be nice
- alex_mures
- veteran
...la asta ma refeream!!iar din moment ce sunt doua barci la dispozitie pt balizat,pt ce navomodel!?Daniel Hentiu scrie:nu domnul dinu, nu abilitate de navomodelism, pur si simplu mie personal imi era foarte usor sa imi plantez momeala unde doream eu in liniste si categoric fara sa deranjez pe nimeni
dar este balta dumneavoastra si va faceti regulile singur, nu stati un intr-un client '' mofturos'' cum se dovedeste a fi eu
respecte

sal
Buna tuturor.Apropo de pescuitul la Livada,de cite ori am fost acolo,tot timpul intrau (pescari) la rapitor si dadeau tot pe patul meu de nada.Ce ziceti de asta?Oare sunt singurul la care i s-a intimplat asta?
E o mare primejdie sa ajungi a fi multumit de tine insuti!!!
Pai asta e problema cu care ne confruntam si trebuie sa o rezolve Dinu , pescarii de spining care vin cu barcile si dau printre firele noastre chiar deasupra balizelor . Eu merg sa ma relaxez nu sa ma enervez ca vin si-mi strica ei locul cu asa tupeu .Nu am nimic cu ei , fiindca au acelasi microb si ii inteleg dar baliza aia se vede de la o posta si stiu ca acolo pescuim noi , sa ne lase in pace doar atat vrem . De aia ziceam ca cu pescarii de crap nu am avut niciodata probleme ba chiar am cooperat si ne-am ajutat si am legat prietenii .Daca nu au au bun simt sa se ia masuri sa nu fie primiti pe balta sau sa le fie pus in vedere sa ne lase in pace .............
- Dani Hentiu
- maniac
navomodelul il am pentru plantatul nadei si a momelii acolo unde doresc eu ( la punct fix)popica scrie:...la asta ma refeream!!iar din moment ce sunt doua barci la dispozitie pt balizat,pt ce navomodel!?Daniel Hentiu scrie:nu domnul dinu, nu abilitate de navomodelism, pur si simplu mie personal imi era foarte usor sa imi plantez momeala unde doream eu in liniste si categoric fara sa deranjez pe nimeni
dar este balta dumneavoastra si va faceti regulile singur, nu stati un intr-un client '' mofturos'' cum se dovedeste a fi eu
respecte
nu este nici o problema ca nu o pot folosi si pe livada, am si rachete si catapulte si cobre si tot arsenalul, dar mie personal mi se pare ca fac mult mai multa galagie atunci cand le folosesc.
am spus si mai sus, cred ca parerea mea nu este atat de importanta, pana acum nici nu am pescuit la livada si am de gand ca anul acesta sa o fac.
intotdeauna stau la pescuit cat mai multe zile, pe baltile bune depasesc simtitor o saptamana odata, trebuie sa imi car o gramada de echipament de campare si alte provizii si deaceea am intrebat daca pot folosi navomodelul, ca sa nu car degeaba.
la urma urmei, atata timp cat sunt lasat sa imi pun baliza cu barcile administratorului, chiar nu imi mai fac probleme
fire intinse!
><)))°>-------- Dani