LIVADA , BIHOR

Intrebari, discutii sau raportari despre locuri de pescuit, rezultate partide, etc

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
cipibm
senior member

Mesaj de cipibm » 25 Ian 2009 20:51

Treaba cu navomodelul e in regula din p.m.d.v. pana in momentul cand posesorul lui,cuprins de febra libertatii incepe si planteaza sub malul de vis a vis ,mult in stanga sau dreapta sau cum am vazut la unii(jur) pana se "gata" firul de pe tambur.Lasand gluma la o parte,cred ca niste lectii de casting sant mai ieftine decat un navomodel.

dinu profesoru
senior member

Mesaj de dinu profesoru » 25 Ian 2009 21:18

@dan h,ochirosii
stam cu toti aici pe forum(din placere si ca sa treaca mai repede iarna si sa putem din nou pescui)amintirile si discutiile ar trebui sa fie relativ placute pt. cei care au fost pe Livada si utile sau informative pt.cei care vor veni anul acesta.Dane tu esti un om linistit si cu mult bun simt,lasa omu sa-si dea cu presupusu,chiar daca sare putin calu,asta e....nu suntem toti la fel.

dinu profesoru
senior member

Mesaj de dinu profesoru » 25 Ian 2009 21:42

@radu 35
cred ca am dat eu un mesaj logic la pagina 40 din acest topic(primul in pagina),poate ai sarit peste el sau nu l-ai citit atent.Navomodelele au fost cele mai deranjante prin faptul ca de multe ori nu ajungeau acolo unde vroia stapinul,iar eu personal am fost in 2 seri la balta anul trecut, stau la povesti de seara,liniste, frumos...dintr-o data o masina cu farurile aprinse pe malul opus,vireaza si o ia perpendicular pe apa de am crezut ca vrea sa treaca la noi prin lac.Pentru mine este cel putin echivalent cu a pune muzica la maxim,chiar si pe malul opus.
Si mai vreau sa spun ceva pe aceasta tema,chiar au fost multi pescari(cu scule adevarate deci logic si cu destui bani sa-si cumpere un navomodel)care au reclamat utilizarea barcutelor pe Livada.

dan-h
senior member

Mesaj de dan-h » 25 Ian 2009 22:32

Ce sa mai zic ....i-mi cer scuze daca am sarit calul , si de-abia astept sa ne vedem pe balta in martie sa stam la o tuica , cipibm , sa dai un semn cand mergi poate ne intalnim ca am ramas dator cu ceva de incalzit daca i-mi tii un loc pe langa tine .
Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

dinu profesoru
senior member

Mesaj de dinu profesoru » 25 Ian 2009 22:40

@ dan h
lasa incalzitoru ca avem destul pe aici,adu niste virsli din aia adevarati cu carne de capra(da nu aia cu 3 iezi)...sa ne vedem cu bine.
Eu n-am zis ca tu ai sarit calu...

dan-h
senior member

Mesaj de dan-h » 25 Ian 2009 22:52

Dinu
Stiu , comanda e data deja , am vorbit cu meseriasu ca in martie sa-mi faca ceva bun pt. tine dar la cipri nu-i aluneca pe gat daca nu-i uda bine , stiu eu .......si dupa aia iar ne da recital . Sper sa fii prin zona in martie sa nu mergi in delta ............
Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

radu35
member

Mesaj de radu35 » 26 Ian 2009 00:06

dinu profesoru scrie:@radu 35
cred ca am dat eu un mesaj logic la pagina 40 din acest topic(primul in pagina),poate ai sarit peste el sau nu l-ai citit atent.Navomodelele au fost cele mai deranjante prin faptul ca de multe ori nu ajungeau acolo unde vroia stapinul,iar eu personal am fost in 2 seri la balta anul trecut, stau la povesti de seara,liniste, frumos...dintr-o data o masina cu farurile aprinse pe malul opus,vireaza si o ia perpendicular pe apa de am crezut ca vrea sa treaca la noi prin lac.Pentru mine este cel putin echivalent cu a pune muzica la maxim,chiar si pe malul opus.
Si mai vreau sa spun ceva pe aceasta tema,chiar au fost multi pescari(cu scule adevarate deci logic si cu destui bani sa-si cumpere un navomodel)care au reclamat utilizarea barcutelor pe Livada.
In primul rind,va multumesc ca ati dat curs invitatiei mele.In acea postare chiar mi-ati dat un raspuns cu o logica(privind bateriile)...In ceea ce priveste mesajul de la pagina 40,l-am citit dar nu am tinut cont ca pot fi navomodele si navomodele..mea culpa!In rest.......,nu comentez aspectul cu masina....stiu ca eu nadesc dimineata si seara(cind imi si verific betele).Trece si iarna asta...... :-)
it's nice to be important,but is more important to be nice

radu35
member

Mesaj de radu35 » 26 Ian 2009 01:21

cipibm scrie:Treaba cu navomodelul e in regula din p.m.d.v. pana in momentul cand posesorul lui,cuprins de febra libertatii incepe si planteaza sub malul de vis a vis ,mult in stanga sau dreapta sau cum am vazut la unii(jur) pana se "gata" firul de pe tambur.Lasand gluma la o parte,cred ca niste lectii de casting sant mai ieftine decat un navomodel.
ai f.mare dreptate!dar vorbeam doar de balizat si nadit.si mai am si bun simt........cit sint de modest :shock: :mrgreen:
it's nice to be important,but is more important to be nice

florincj
senior member

Mesaj de florincj » 26 Ian 2009 08:48

@ Dinu
Din cate se vede problema cu barcile deriva din deranjul provocat de pescarii de spining. Daca un pescar de crap incalca regulamentul e sanctionat . Nu stiu ce pateste insa cel cu spining-ul daca trece peste balize sau agata firele ? O mica sanctiune gen iesirea la mal la prima abatere si interzicerea pescuitului in acea zi , s-ar putea sa-l faca mai atent. E doar o idee. Pescari suntem cu totii , insa lipsa bunului simt deranjeaza totusi.
PS Felicitari pt. locul obtinut la concursul de stiuca de la Vastervik , Suedia !

cipibm
senior member

Mesaj de cipibm » 26 Ian 2009 16:45

Negresit.Doar sa putem merge odata! :lol:

Scrie răspuns