Cetariu
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
- senior member
@bogdan popa,
atitea ineptii cate ai debitat tu pe topicul asta nu am mai vazut de mult.Sa recapitulam putin:eu cred ca nu ai habar de acvacultura si nici de pescuit daca tu spui ca Paleu este o balta cu peste si prostesti oamenii sa mearga acolo.
Tantalaule,balta de la Bors nu e Santau(0,8ha) ci este a primariei Bors,are 6ha si crap mare,peste 10 kg dar rar,adincimea apei este 6 metri si se afla pe stinga inainte de a ajunge in Vama.
Nu in ultimul rind trebuie sa remarc faptul ca e pacat de munca celor care isi vad de treaba lor pe aici si vin papagali ca tine care stiu tot si care pe linga ca indruga baliverne isi mai permit sa si jigneascape altii.
Ti-am transmis toate acestea fiindca eu sunt admin. lacului Livada si presedintele AVPS Livada,nu stiu cine esti sau ce ai facut pentru pescari si pescuit dar nu sunt de acord cu afirmatia ta cum ca eu sunt in ceata.
Si in incheiere spune aici la toata lumea cind s-a tinut ultimul concurs national la Paleu sau Cetariu?Care a fost captura record si cat peste S-a prins in concurs si la ce medie?Dar la Livada?...mai bine gindeste de 2 ori decat sa dai o data cu bita in balta...[/quote]
atitea ineptii cate ai debitat tu pe topicul asta nu am mai vazut de mult.Sa recapitulam putin:eu cred ca nu ai habar de acvacultura si nici de pescuit daca tu spui ca Paleu este o balta cu peste si prostesti oamenii sa mearga acolo.
Tantalaule,balta de la Bors nu e Santau(0,8ha) ci este a primariei Bors,are 6ha si crap mare,peste 10 kg dar rar,adincimea apei este 6 metri si se afla pe stinga inainte de a ajunge in Vama.
Nu in ultimul rind trebuie sa remarc faptul ca e pacat de munca celor care isi vad de treaba lor pe aici si vin papagali ca tine care stiu tot si care pe linga ca indruga baliverne isi mai permit sa si jigneascape altii.
Ti-am transmis toate acestea fiindca eu sunt admin. lacului Livada si presedintele AVPS Livada,nu stiu cine esti sau ce ai facut pentru pescari si pescuit dar nu sunt de acord cu afirmatia ta cum ca eu sunt in ceata.
Si in incheiere spune aici la toata lumea cind s-a tinut ultimul concurs national la Paleu sau Cetariu?Care a fost captura record si cat peste S-a prins in concurs si la ce medie?Dar la Livada?...mai bine gindeste de 2 ori decat sa dai o data cu bita in balta...[/quote]
- Vlasin Florin
- maniac
- Dani Hentiu
- maniac
Am pescuit destul de mult pe lacurile mai sus mentionate(mai putin Bors).Parerea mea este:vrei peste mare?LIVADA,vrei peste(destul de mult)si peisaj frumos?CETARIU,la PALEU sant convins ca mai este peste si primarul de acolo are o palinca foarte buna
.Ar mai fi SISTEREA,o balta desebita ca peisaj,care cred ca ascunde surprize frumoase.
P.S.BIHORENILOR va invidiez:aveti tot ce am si eu dar mai aproape cu 200 de kilometrii!

P.S.BIHORENILOR va invidiez:aveti tot ce am si eu dar mai aproape cu 200 de kilometrii!

[/quote]dinu profesoru scrie: Ti-am transmis toate acestea fiindca eu sunt admin. lacului Livada si presedintele AVPS Livada
Ha, colega! Te-am prins!

Pai spune-ne si noua care-s conditiile oferite la Livada: suprafata, adancimi, ce peste e, daca e voie pescuit noaptea, nadit cu barca, etc, etc. Evident, in conditii C&R. Si, bineinteles, taxe, sau daca e nevoie de programare prealabila! Multumim!

Multi chemati, putini alesi...(Pestii!!!) :))
-
- senior member
-
- senior member
-
- senior member
@bogdan popa
pai mai Bogdane daca ma cunosti si-mi stii si nr.de telefon de ce nu ma suni sa-ti explic ca se poate face si acvacultura si carpodrom in acelasi loc?Oricum sa stii ca eu am renuntat de mult sa intru in polemici pe acest site(cu mult inainte de a te inscrie tu),intentia mea nu a fost de a schimba topicul sau a jigni pe cineva pe acest site,dar nici nu sunt dumnezeu sau vreun sfint ca sa intorc celalalt obraz cand primesc o palma.Toate cele bune si fir intins sa ai.
pai mai Bogdane daca ma cunosti si-mi stii si nr.de telefon de ce nu ma suni sa-ti explic ca se poate face si acvacultura si carpodrom in acelasi loc?Oricum sa stii ca eu am renuntat de mult sa intru in polemici pe acest site(cu mult inainte de a te inscrie tu),intentia mea nu a fost de a schimba topicul sau a jigni pe cineva pe acest site,dar nici nu sunt dumnezeu sau vreun sfint ca sa intorc celalalt obraz cand primesc o palma.Toate cele bune si fir intins sa ai.
-
- member
Pai mai Dinule..cam ai dreptate cu site-urile si cu forumurile astea..nu prea is bune la nimik,nu vezi ca te certi cu omul si dupaia descoperi ca defapt iti e amic
iar in ce priveste treba cu sfintii si cu palma....nu m-am gindit ca treaba cu ``ceata`` o sa fie chiar o palma..avind in vedere ca am fost cam printre primii pescari inscrisi la asociatia de pescuti Livada
..si de intors obrazu chiar ca nu l-ai intors..eu ti-am dat un bobirnac si tu un pumn
..diferenta era ca eu stiam in cine dau,tu nu...
...lasa..noi sa fim sanatosi..si la vara facem un mica in Delta pe echipe..eu cu tine(ca sti locurile bine)..si Cornel cu Remus!Te-am pupat si Fir intins!

Crap daca nu prind un crap:)))