Intrebari, discutii sau raportari despre locuri de pescuit, rezultate partide, etc
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
voicua
- veteran
-
Nu e bine:

. Indicat ar fi fost daca s-ar renunta la pescuitul si naditul din barca,la rezervarea locurilor(primul venit- primul servit),respectarea cu predilectie a regulamentului initial,intensificarea controlului juvelnicelor si a autoturismelor,folosirea, eventual ,carligelor fara barbeta,delimitarea corecta a standurilor etc.
In nici un caz masura limitarii numarului de bete nu e binevenita. Rog a se reanaliza oportunitatea pescuitului cu 4 bete,altfel numarul pescarilor va scadea semnificativ.
Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost,decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu...
-
zfcristian
- senior member
Poate ca se va permite pescuitul cu 4 bete dar va trebui sa platiti 2 bonuri

Practic si-ar mari preturile si incasarile in mod indirect

1) Esti pe net
2) Esti pe forumul Crap.ro
3) Imi citesti semnatura
5) Nu ai observat ca lipseste punctul 4
6) Tocmai ai verificat daca exista punctul 4 sau nu
7) Zambesti, sau chiar razi
-
DOEAT-KR
- member
-
fiecare isi stabileste proprile reguli ... romanu pana nu da singur cu capu degeaba ii spui. sa pescuesti cu 2 bete nu se merita sa faci nici 100km si sa nu mai vorbim de investitia in nada... sa fie sanatosi
-
flycarp
- senior member
DOEAT-KR scrie:fiecare isi stabileste proprile reguli ... romanu pana nu da singur cu capu degeaba ii spui. sa pescuesti cu 2 bete nu se merita sa faci nici 100km si sa nu mai vorbim de investitia in nada... sa fie sanatosi
In Ungaria pe majoritatea baltilor se pescuieste cu doua bete...Pe unele daca vrei sa pescuiesti cu 3 sau 4 platesti extra.Pana acolo se merita sa mergi?noi am vrea sa pescuim la 10 bete daca s-ar putea.

daca nu prinzi la doua nu o sa prinzi nici la patru stai linistit.

-
Marius_bn
- veteran
-
Sa fiu in locul d-lui Dinu as acorda o atentie mai mare pescarilor cunoscuti, celor care frecventeaza constant balta si, cel mai important, celor asupra carora nu planeaza suspiciunea de furt. De ce sa limitezi oamenii seriosi? Si eu am fost client fidel al Livadei, in urma cu 2 ani, insa m-am saturat de "manifestatii" si de acei pescari carora degeaba le explicai ca nu incap intre doua standuri aflate la 10 m distanta unul de altul. Cred ca o organizare de gen "clubing" ar fi mult mai sanatoasa! De ce sa nu pescuiesti cu 4 lansete daca respecti pestele, regulile si administratia baltii? Intelegeam aceasta masura daca era vorba de un lac cu o suprafata de 1 - 2 Ha dar aici nu e cazul.
-
attila_cj
- senior member
-
Flavius si Marius
Nu stiu daca ati vazut la "Mincinosii" editia cu popularea de la tancabesti,si mai ales interviul cu D-ul Albastroiu:De cele mai multe ori ii era rusine ca sa verifice fiecare pescar,mai ales pe cine le cunoaste.."si sunt care invart banii cu furca,alea te fura cel mai repede si sel mai mult"Deci la noi nu se poate merge nici pe principiul asta,cu clienti fideli,asta a zis si d-ul Dinu candva.cel mai bine ar fi pe club,dar sunt foarte multi care vin numai de doua trei ori pe an din celalalt colt al tarii,si nu prea merita.deci la noi nu se poate baza pe nimic.Cine a furat pana acuma cu 4 bete,o sa fure si cu doua,daca vrea.
Cel mai bine ar fii sa nu lase pe "carasari,ca si anul trecut cu bombele.am vazut si la "voicua" un peste peste 10 kile,care avea toata buza sparta si sangera in nebunie,si a scos din gura lui o montura cu vreo 10 carlige,sunt ferm convins ca nu a fost un pescar C&R.
-
DOEAT-KR
- member
-
@fly
nu este nici o problema fiecare isi adopta ce politica vrea pe balta care se afla sub administratie. E umpic aiurea ca in 2009 se putea pescui cu 4 si in 2010 brusc la 2 atata tot...cui nu ii convine nu ii obligat sa mearga dar din postarile anterioare vad ca sunt destui cei care considera ciudata decizia ...dar cel mai bine stiu cei implicati. Sunt de parere ca absolut nimic bun nu o sa iasa in urma acestei decizii, scandalagii , manelistii , necioplitii, branconierii nu cred ca ii va sensibiliza, acestia poate numa cu control nocturn si camere de supraveghere ar mai putea fi tinuti in frau.
Nu cred ca ii cazu sa facem comparatii cu beltile din ungaria

Ultima oară modificat 29 Ian 2010 16:49 de către
DOEAT-KR, modificat 1 dată în total.
-
flycarp
- senior member
am dat exemplu Ungaria ptr ca sunt mult in fata noastra.pentru ca daca vrem sa mergem inainte ii putem lua ca exemplu cel putin in domeniul asta.oricum cred ca se poate si compara cu balti din Ungaria...
Voicu spunea sa nu se mai faca rezervari.pai oriunde e civilizat sunt rezervari.asa e normal.stabilesti ca sunt 10 sau 15 sau 20 de locuri de pescuit pe balta,dai telefon si vii pe balta doar in limita locurilor disponibile...
Oricum noi vorbim degeaba,tot Dinu hotaraste.

-
radu35
- member
-
flycarp scrie:am dat exemplu Ungaria ptr ca sunt mult in fata noastra.
Oricum noi vorbim degeaba,tot Dinu hotaraste.

Da,cam la 2 bete se pescuieste in Ungaria,dar pe anumite balti(cred ca destul de renumite) s-a trecut la 3 bete(deritoto) si/sau la taxare pe bete( vezi
http://www.nagykalloihorgaszto.hu/ ),precum bine stii si tu ,Flavius.Dar ,precum f.bine ai spus tu,nu noi hotarim...Sigur baietii au reactionat normal pt ei.Ne ramine doar sa asteptam regulamentul si apoi sa decidem.
it's nice to be important,but is more important to be nice
-
cipibm
- senior member
-
4 la crap si macar 3 pripoane la salau!