Stolnici

Intrebari, discutii sau raportari despre locuri de pescuit, rezultate partide, etc

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
Ciuchi
member

Mesaj de Ciuchi » 15 Oct 2010 16:52

predaalin3k: Sincer iti spun... devi din ce in ce mai absurd. Tu chiar nu observi ca te zbati singur si degeaba pe aici? Vrei tu din tot dinadinsul sa te lupti cu morile de vant?
Ce vrei tu defapt sa demonstrezi ca chiar nu imi dau seama? Explica-ne si noua care e durerea ta sufleteasca?!?!?! :roll:
Ciuchendea Daniel
CARPING CLUB
http://www.carpingclub.ro

cristianbrebu
junior member

Stolnici

Mesaj de cristianbrebu » 15 Oct 2010 18:20

In primul rand va salut pe toti cei care ati scris . As incepe prima data cu pescarii un pic mai implicati in aceste dezbateri. Pe Mihai il cunosc destul de bine pt. ca am facut generala cu el, pe Madalin il cunosc bine pt. ca am pescuit impreuna de multe ori la Stolnici.
Deasemnea, il cunosc si pe Ciuchi, care este un baiat de nota 10 , zic eu.
Pe restul care ati mai scris chiar nu va cunosc si nu pot vb. despre voi pt.ca nu-mi permit ,atat timp cat nu stiu cine sunteti .
Referitor la ceea ce am citit , eu nu cred ca Mihai , Madalin sau Ciuchi,
si-ar permite vreodata sa fure peste . Asta este parerea mea.
In ceea ce ma priveste, eu am incredere in aceasta balta si consider ca are potential.
Stiu ca la concurs nu s-a prins atata peste incat sa satisfaca toti pescarii. Intr-adevar vremea nu a tinut cu concurentii , dar va spun sincer ce am facut eu dupa ce s-a terminat concursul .
Impreuna cu Moise de la Mioveni ,care a castigat locul trei la concurs si marea captura, ne-am hotarat sa ne mai incercam norocul, chit ca stiam cum s-a desfasurat concursul si mai ales, citisem tot ce era pe net. Am facut o partida de 36 de ore(12-13.10.2010 ) , in care am stat in cotul doi , am plantat cu navomodelul si am dat numai si numai pe boabe .
Eu am avut 4 prezentari dintre care de 6,200 kg, 4,500 kg, 3,300 si 2,700 , insa Moise a luat mai bine .
El a avut 7 prezentari , ceea ce arata ca este pescar mai bun decat mine si decat multi alti pescari pe care ii cunosc eu .
Diferenta e ca el a luat peste mai mic decat mine ,adica el a prins unul de 3,800 kg si restul intre 2-3 kg.
Uimitor , noi am avut prezentari si noaptea tinand cont in ciuda temperaturilor scazute.Desi noaptea a fost asa frig , ziua a fost foarte cald , incat am stat si la tricou.
Parerea mea este ca acesta balta inca mai poate , ca atare sper ca timpul sa ma lase sa mai fac cateva partide aici.
Sunt constient ca multi dintre dumneavoastra ma vor contrazice , dar eu va spun ce am prins imediat dupa concurs .
Asta e realitatea .
Nu ma intereseaza disputele care au avut loc intre administratie si pescari .
Eu vb. despre lac si ceea ce am prins eu .
Sper ca nu voi fi dezamagit de aceasta balta, deaorece o consider una dintre cele mai bune din judet.

cristianbrebu
junior member

Stolnici

Mesaj de cristianbrebu » 15 Oct 2010 18:23

In primul rand va salut pe toti cei care ati scris . As incepe prima data cu pescarii un pic mai implicati in aceste dezbateri. Pe Mihai il cunosc destul de bine pt. ca am facut generala cu el, pe Madalin il cunosc bine pt. ca am pescuit impreuna de multe ori la Stolnici.
Pe restul care ati mai scris chiar nu va cunosc si nu pot vb. despre voi pt.ca nu-mi permit ,atat timp cat nu stiu cine sunteti .
In ceea ce ma priveste, eu am incredere in aceasta balta si consider ca are potential.
Stiu ca la concurs nu s-a prins atata peste incat sa satisfaca toti pescarii. Intr-adevar vremea nu a tinut cu concurentii , dar va spun sincer ce am facut eu dupa ce s-a terminat concursul .
Impreuna cu Moise de la Mioveni ,care a castigat locul trei la concurs si marea captura, ne-am hotarat sa ne mai incercam norocul, chit ca stiam cum s-a desfasurat concursul si mai ales, citisem tot ce era pe net. Am facut o partida de 36 de ore(12-13.10.2010 ) , in care am stat in cotul doi , am plantat cu navomodelul si am dat numai si numai pe boabe .
Eu am avut 4 prezentari dintre care de 6,200 kg, 4,500 kg, 3,300 si 2,700 , insa Moise a luat mai bine .
El a avut 7 prezentari , ceea ce arata ca este pescar mai bun decat mine si decat multi alti pescari pe care ii cunosc eu .
Diferenta e ca el a luat peste mai mic decat mine ,adica el a prins unul de 3,800 kg si restul intre 2-3 kg.
Uimitor , noi am avut prezentari si noaptea tinand cont in ciuda temperaturilor scazute.Desi noaptea a fost asa frig , ziua a fost foarte cald , incat am stat si la tricou.
Parerea mea este ca acesta balta inca mai poate , ca atare sper ca timpul sa ma lase sa mai fac cateva partide aici.
Sunt constient ca multi dintre dumneavoastra ma vor contrazice , dar eu va spun ce am prins imediat dupa concurs .
Asta e realitatea .
Sper ca nu voi fi dezamagit de aceasta balta, deaorece o consider una dintre cele mai bune din judet.

cristianbrebu
junior member

Stolnici

Mesaj de cristianbrebu » 15 Oct 2010 18:28

Asta e realitatea .

adrian_mio
new member

Mesaj de adrian_mio » 15 Oct 2010 18:41

la cati ai dat drumul??????? tinand cont k nu va luat bani pt taxa???? :!: moise e pescar dar e si traistar :mrgreen: i-ati prins pe aia care au fost eliberati in timpul concursului,si ala de 6,2 l-am avut in undinta dar moise a intepat prea devreme si a scuipat carligul :mrgreen:
Ultima oară modificat 15 Oct 2010 18:49 de către adrian_mio, modificat de 2 ori în total.
nu lasa pe maine ce poti prinde azi

cristianbrebu
junior member

Stolnici

Mesaj de cristianbrebu » 15 Oct 2010 18:47

Imi cer scuze pt. repetare.
va multumesc!

adrian_mio
new member

Mesaj de adrian_mio » 15 Oct 2010 18:54

si uite asa am iesit eu pe locul 3 :shock: in loc sa iau tot locul 1 pt ca e moise pescar :mrgreen: :mrgreen:
nu lasa pe maine ce poti prinde azi

cristianbrebu
junior member

Stolnici

Mesaj de cristianbrebu » 15 Oct 2010 19:05

In primul rand nu ma cunosti si nu-ti permit nimic si nu cred ca tu esti in masura sa vb. cu mine.
Desi ,iti rapund la o singura chestie care arata totul , fapt ca nu sti despre ce vb.
Cel mai mare peste la concurs a fost sub 4 kg. Asta spune totul, si te rog frumos sa nu te bagi daca nu sti despre ce vb.
Si cu tine am incheiat , am si spus ca nu vreau sa intru cu nimeni in polemica si deja s-a gasit cineva.
REPET nu vreau disputa scrisa pe net , daca vrei ne intalnim la o partida pe lacul Stolnici si vom vedea atunci daca se mai prinde peste in Stolnici sau daca nu .
Multumesc!

mihai_lavazza
veteran

Mesaj de mihai_lavazza » 15 Oct 2010 22:21

predaalin3k scrie: Foarte frumos din partea lui lavazza, dar cum am spus mai sus: de ce i-ar fi cerut lui lavazza daca s-ar fi scos pestele cu plasele, asa cum afirma?
Am o intrebare D-le Stefan (aka predaalin3k): UNDE AM AFIRMAT EU ASTA? NICAIERI ! @Pestisorul a afirmat asta. Aveti o problema pe care speram ca v-am lamurit-o si la telefon in acea jumatate de ora in care erati foarte nervos ca v-au denigrat oamenii balta, cum ca nici eu nici madalin nu am postat cu nume ascunse asa cum ne-ati acuzat.
Ultima oară modificat 15 Oct 2010 22:36 de către mihai_lavazza, modificat 1 dată în total.
Catch & Release

Ciuchi
member

Mesaj de Ciuchi » 15 Oct 2010 22:22

Cristi ce-ai tata de luasi foc? :-)
Nu vezi ca adrian_mio a fost la concurs in echipa cu Moise al tau si glumeste? Cel putin eu asa am dedus din postari.
Ciuchendea Daniel
CARPING CLUB
http://www.carpingclub.ro

Scrie răspuns