In primul rand va salut pe toti cei care ati scris . As incepe prima data cu pescarii un pic mai implicati in aceste dezbateri. Pe Mihai il cunosc destul de bine pt. ca am facut generala cu el, pe Madalin il cunosc bine pt. ca am pescuit impreuna de multe ori la Stolnici.
Deasemnea, il cunosc si pe Ciuchi, care este un baiat de nota 10 , zic eu.
Pe restul care ati mai scris chiar nu va cunosc si nu pot vb. despre voi pt.ca nu-mi permit ,atat timp cat nu stiu cine sunteti .
Referitor la ceea ce am citit , eu nu cred ca Mihai , Madalin sau Ciuchi,
si-ar permite vreodata sa fure peste . Asta este parerea mea.
In ceea ce ma priveste, eu am incredere in aceasta balta si consider ca are potential.
Stiu ca la concurs nu s-a prins atata peste incat sa satisfaca toti pescarii. Intr-adevar vremea nu a tinut cu concurentii , dar va spun sincer ce am facut eu dupa ce s-a terminat concursul .
Impreuna cu Moise de la Mioveni ,care a castigat locul trei la concurs si marea captura, ne-am hotarat sa ne mai incercam norocul, chit ca stiam cum s-a desfasurat concursul si mai ales, citisem tot ce era pe net. Am facut o partida de 36 de ore(12-13.10.2010 ) , in care am stat in cotul doi , am plantat cu navomodelul si am dat numai si numai pe boabe .
Eu am avut 4 prezentari dintre care de 6,200 kg, 4,500 kg, 3,300 si 2,700 , insa Moise a luat mai bine .
El a avut 7 prezentari , ceea ce arata ca este pescar mai bun decat mine si decat multi alti pescari pe care ii cunosc eu .
Diferenta e ca el a luat peste mai mic decat mine ,adica el a prins unul de 3,800 kg si restul intre 2-3 kg.
Uimitor , noi am avut prezentari si noaptea tinand cont in ciuda temperaturilor scazute.Desi noaptea a fost asa frig , ziua a fost foarte cald , incat am stat si la tricou.
Parerea mea este ca acesta balta inca mai poate , ca atare sper ca timpul sa ma lase sa mai fac cateva partide aici.
Sunt constient ca multi dintre dumneavoastra ma vor contrazice , dar eu va spun ce am prins imediat dupa concurs .
Asta e realitatea .
Nu ma intereseaza disputele care au avut loc intre administratie si pescari .
Eu vb. despre lac si ceea ce am prins eu .
Sper ca nu voi fi dezamagit de aceasta balta, deaorece o consider una dintre cele mai bune din judet.