Stolnici

Intrebari, discutii sau raportari despre locuri de pescuit, rezultate partide, etc

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
bogdan ungureanu
veteran

Mesaj de bogdan ungureanu » 16 Iun 2011 16:16

Nu se vad pozele...,sau te_ai razgandit?
Catch & Release

mihai_lavazza
veteran

Mesaj de mihai_lavazza » 17 Iun 2011 08:15

am sters toate pozele din albumul de pe Photobucket.com fara sa realizez consecintele. Drept urmare, toate pozele puse de mine vreodata pe forum AU DISPARUT :-(
Pe astea 2 de sus le-am pus acum iar
Catch & Release

alin_pir
junior member

Mesaj de alin_pir » 20 Iul 2011 13:48

Imagini in curand de la popularea lacului Stolnici...
La pescuit

mirceamrc28
senior member

Mesaj de mirceamrc28 » 20 Iul 2011 18:50

asteptam cu nerabdare popularea!

alin_pir
junior member

Mesaj de alin_pir » 20 Iul 2011 19:49

Cu ploaia din seara asta, cam nasol, maine dimineata sper sa pot posta imagini.
La pescuit

gioxx
member

Mesaj de gioxx » 21 Iul 2011 12:10

pai...popularea a fost facuta? ce cantitati, ce dimensiuni au pestii ?

alin_pir
junior member

Mesaj de alin_pir » 21 Iul 2011 19:40

S-a populat azi noapte, aprox. 4 tone intre 2 si 3 kg. Din pacate nu ma pot tine de cuvant cu imagini si filmulete, pt ca nu m-am mai dus. Incerc sa ma duc luni-marti, sa vedem daca mananca copilasii...
La pescuit

2door
senior member

Mesaj de 2door » 23 Iul 2011 02:47

ma ,cum dreak populati voi noaptea frate?
dar ce ,va urmareste cineva de va ascundeti la "lumina intunericului"?
eu cred ca voi urmariti sa nu fiti urmariti.
iar bagati in ele cu populari si boschetareala ieftina si parca vad ca daca vine lumea pateste ca anul trecut pe vremea asta...adica stai cu saptamana pe balta siiiiiiiiiii::SHTOIU,si dupa aia cine mai stie pe cine se arunca vina...ba ca l-au furat lavazza si cu nasiso(noroc baieti) ba ca l-au mancat pescarusii sau mai stiu eu ce lipitori.
ati avut ocazia sa faceti o balta super,si era chiar sa reusiti'dar ati dat rau cu muci-n fasole anul trecut si va fi greu s-o ridicati din nou macar la nivelul lui 2009.

'

catalin_90
junior member

Mesaj de catalin_90 » 23 Iul 2011 09:45

Popularea pe lacul Stolnici s-a realizat pe timpul noptii datorita imposibilitatii transportarii pestelui pe canicula

Imagine

Imagine

Imagine

alin_pir
junior member

Mesaj de alin_pir » 23 Iul 2011 11:36

2door scrie:ma ,cum dreak populati voi noaptea frate?
dar ce ,va urmareste cineva de va ascundeti la "lumina intunericului"?
eu cred ca voi urmariti sa nu fiti urmariti.
iar bagati in ele cu populari si boschetareala ieftina si parca vad ca daca vine lumea pateste ca anul trecut pe vremea asta...adica stai cu saptamana pe balta siiiiiiiiiii::SHTOIU,si dupa aia cine mai stie pe cine se arunca vina...ba ca l-au furat lavazza si cu nasiso(noroc baieti) ba ca l-au mancat pescarusii sau mai stiu eu ce lipitori.
ati avut ocazia sa faceti o balta super,si era chiar sa reusiti'dar ati dat rau cu muci-n fasole anul trecut si va fi greu s-o ridicati din nou macar la nivelul lui 2009.

Mai tudore, te agiti prea mult si nu prea-mi place ce ai scris mai sus. Mai pe direct, mai pe ocolite m-ai facut mincinos, si nici macar nu ma cunosti. Calmeaza-te, eu sunt un pescar ca si tine, eu nu fac populari, nu sunt patronul baltii intelegi? Uite ca s-au facut si niste poze, eu nemaiajungand la ora aceea si pe furtuna de atunci. Voiam sa fac si eu niste poze, sa vad copilasii, dar... asta e. In schimb este cineva pe balta , intre cotul 2 si 3, si a scos 3 bucati. Nu stiu ce ai tu personal cu mine sau cu altcineva, dar iti spun atat: nu te agita fara sa stii despre ce este vorba, eu vreau doar sa informez pescarii, pentru mine Stolniciul este cea mai frumoasa balta din Arges ( nu cred ca ma contrazice cineva) si de aceea eu sunt multumit ca se populeaza, si se va mai popula, din cate am inteles.
Cred ca topicul asta e facut pentru informare, nu ca sa ne certam, eu privesc viitorul, hai sa fim oameni inainte de toate, sa nu vorbim in necunostinta de cauza. Luni sau marti voi fi pe balta, nu stiu exact, si voi posta ce am facut (eu sper la cat mai multe poze cu ... mustaciosi).

'
La pescuit

Scrie răspuns