LIVADA , BIHOR

Intrebari, discutii sau raportari despre locuri de pescuit, rezultate partide, etc

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
dinu profesoru
senior member

Mesaj de dinu profesoru » 19 Mai 2010 21:28

trebuie sa va informez ca de azi apa a depasit nivelul maxim de retentie(are undeva la 5,5-6 metri adancimea maxima) dar nu este tulbure decat pe coada.

rapy
veteran

Mesaj de rapy » 20 Mai 2010 00:46

Super fain catelu. Bravo Brie... Deci mai este peste-n Livada...
Cosmin Nistea
Xtreme Carp Team

Piciu
member

Mesaj de Piciu » 23 Mai 2010 21:17

Brie scrie:Din pacate cel de 20 nu a venit ... in schimb a venit o furtuna si un vant foarte puternic....peste nu am mai luat. Oricum ramane cea mai tare partida pe care am avut-o cu 8 crapi over 10 si 2 peste 15 mai exat 17 si 17,5 si un total de 173,5 kg cu o medie a crapilor de peste 9 kile.

12
Imagine

Uploaded with ImageShack.us

12.

Imagine

11,5
Imagine

17

Imagine

10

Imagine

11,5

Imagine

12

Imagine

17,5

Imagine

Felicitari pentru capturi.Am fost ieri la lansarea DVD-ului cu Pescuitul Crapului Partea 2 si am observat ca voi comunitatea din Cluj sunteti foarte apropiati,tot respectul si tineti-o tot asa.Poate la vara facem impreuna mai multi o iesire la Livada :P
Catch & Release

lucim23
member

Mesaj de lucim23 » 23 Mai 2010 21:41

dupa zile de ploi, lapovita si frig indurate pe malul lacului postez cateva poze cu pestii prinsi saptamana trecuta pe acest minunat lac:
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Dam o ........."Bila" ?

Marciuc Vasile
junior member

Mesaj de Marciuc Vasile » 25 Mai 2010 13:01

Dupa un drum de macadam am ajuns pe balta, descurajat de apa mare si vremea urata am inceput sa pescui.Am deschis partida cu doua exemplare de 11 si 13 Kg pe urma pauza totala pe toata balta.Dupa cum se vede in poze ne-am gasit o alta ocupatie si multumesc lui Dan cu aceasta ocazie pentru tocana,ciolan cu fasole si alte bunatati gatite langa filigorie. In ultima zi au revenit crapii dar, din pacate se terminase vacanta .
[/img]Imagine

Imagine

[/img]Imagine

Imagine

[/img]Imagine

Imagine

[/img]Imagine

Imagine

[/img]Imagine

Imagine

[/img]Imagine

2door
senior member

Mesaj de 2door » 25 Mai 2010 17:37

supertare frate.
o interbare.cand eram student la oradea am asistat la o populare la cefa,mai e cave acolo?

C.L.A.
member

Mesaj de C.L.A. » 25 Mai 2010 18:06

Imi pare rau k va contrazic ,dar nu a fost "pauza totala " pe toata balta.....
Sambata, pe zi intradevar sa prins slabut adik un singur peste de 11.2.
Eu am stat pe limba,kre practic nu ii limba :lol: pt k este inghitita de apa,si am prins bine tot timpul

Marciuc Vasile
junior member

Mesaj de Marciuc Vasile » 26 Mai 2010 12:46

Salut, ma bucur sa aud ca s-a mai prins. Eu asta am vazut si mi-a confirmat si ceilalti pescari din fata voastra, insa nu a stat nimeni tot timpul la panda :lol: .Nu putem vorbi de o partida reusita, apetitul pestilor a fost unul scazut. Pentru cei care nu cred ca sunt pesti in balta le recomand sa se uite la poze sau sa sune alti pescari care stau cate 3-6 zile si au rabdare. Apa era in scadere si cred ca este unul din motivele pentru care s-a prins mai slab. Eu nu am plecat fara sa prind macar un peste peste 10 Kg nici cand am stat 2 zile. Nu stiu pe cate balti cu o astfel de taxa te lauzi cu un asemenea palmares. Sa aveti fire intinse si.....postati pozele ca sunt mai convingatoare decat cuvintele :mrgreen:

dariusiacob
member

Livada

Mesaj de dariusiacob » 26 Mai 2010 13:17

Marciuc Vasile scrie:. Eu asta am vazut si mi-a confirmat si ceilalti pescari din fata voastra, insa nu a stat nimeni tot timpul la panda :lol: .Nu putem vorbi de o partida reusita, apetitul pestilor a fost unul scazut. Pentru cei care nu cred ca sunt pesti in balta le recomand sa se uite la poze sau sa sune alti pescari care stau cate 3-6 zile si au rabdare. Apa era in scadere si cred ca este unul din motivele pentru care s-a prins mai slab. Eu nu am plecat fara sa prind macar un peste peste 10 Kg nici cand am stat 2 zile. Nu stiu pe cate balti cu o astfel de taxa te lauzi cu un asemenea palmares. Sa aveti fire intinse si.....postati pozele ca sunt mai convingatoare decat cuvintele :mrgreen:
Confirm deoarece .....eram p-acolo :shock: .Felicitari dn-lui Marciuc pt.''anveloparea''filegoriei :!: cat despre'' raliul'' de sambata...merci :!:

C.L.A.
member

Mesaj de C.L.A. » 26 Mai 2010 14:38

Pestii din livada sunt la locul lor..... adik in balta
Intradevar anul trecut a mers destul de prost ,dar anul acesta a inceput f promitator,si sunt sigur k nu mai dureaza mult pana vor aparea si cei de +20
Felicitari pentru capturi

Scrie răspuns