LIVADA , BIHOR
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
................
Ultima oară modificat 28 Mai 2013 14:01 de către rapy, modificat 1 dată în total.
Cosmin Nistea
Xtreme Carp Team
Xtreme Carp Team
Razvane... pai daca am ramas singur pe balta...ochirosii scrie:Felicitari Rapy pt fainele capturi ,un singur lucru nu inteleg,tipa lumea aici pe topic ca n-ar avea balta peste
![]()
![]()
iar tu iti faci de cap
![]()

Cosmin Nistea
Xtreme Carp Team
Xtreme Carp Team
Postez pozele unui prieten, care a reusit la inceputul lui septembrie, pe Livada, in 3 zile sa-si doboare recordul personal(14 kg) de cateva ori la rand, plus doua capturi de invidiat pt orice pescar: 19.3 si 19.9 kg.
Nadit cu pelete, porumb si boliesuri tari si solubile(combinatie intre Mister Red si Mister Dudi), iar pe carlig una sau doua bile de 20 mm, glazurate.

Nadit cu pelete, porumb si boliesuri tari si solubile(combinatie intre Mister Red si Mister Dudi), iar pe carlig una sau doua bile de 20 mm, glazurate.

- tudor_crap
- junior member

in 3 zile ...vre-o 5 kg de bile (20-24-30) umai tari fara solubile

field tester DudiBait

- Marciuc Vasile
- junior member
Salutare celor interesati de Lacul Livada si monstruletii din apa.Vin dupa o partida de 5 zile 4-10 septembrie, defapt au fost 7 dar numai in primele 5 zile am avut intrari.Dupa cum v-am obisnuit postez doar capturile care sar de doua cifre. Nu vreau sa intru in polemici legate de densitatea pestilor, m-am convins ca balta are peste. Am sondat toata zona dintre limba si deversor cu un sonar profi care m-a facut sa spun ca balta are peste. Ok dar ce se intampla cu intrarile de alta data ?. Cine cunoaste balta poate sa se convinga, de anul trecut a aparut o specie de melc spiralat hrana naturala (o delicateta pentru crap) pana nu reusim sa ne apropiem ca aroma de aceasta hrana nu o sa avem intrarile de altadata. “Vorba multa saracia omului” Hai sa vedem daca am reusit sa pacalesc cativa monstruleti……pun cateva poze atat de pe standul meu cat si al vecinilor pe care-i salut si le multumesc pentru companie. Capturi intre 11 si 19 Kg.
http://www.laclivada.ro/forum/lacul-livada/news-2010
http://www.laclivada.ro/forum/lacul-livada/news-2010
Daca pescuiesti cu o bila cat mai naturala ,fara conservanti si alte alea de ajunge 1 kg de bile la 15 euro vei avea sigur rezultat ,dar trebuie sa nadesti si masiv cu bilele naturale ,nu 1 kg sau 2 ca nu vei face nimic ,de la 10 kg in sus ,mai ales la partide de 7 zile !! Cat despre capturi nu pot spune decat ca-s faine ,felicitari !!