LIVADA , BIHOR
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
- Jonny Leordean
- member
Fiindca-i august e si concediu in sfarsit, asa ca m-am gandit, daca tot vin in concediu in tara , acasa, tare as face o iesire peste doua saptamani pe Livada.E prima oara cand merg pe acest lac si sper sa raman placut surprins de ceea ce o sa iasa, pentru ca balta are un mare potential din ceea ce am vazut din comentarile si pozele voatre.Daca puteti sa imi lasati un numar de telefon de contact al administratorului as fi tare recunoscator i-ar daca intre 15 si 18 august vrea careva sa mi se alature ; mi-ar face placere! fire intinse!
- Jonny Leordean
- member
Din 11 sigur nu pot, pentru ca trebuie sa fiu prezent la o nunta pe 13, insa pe 14 sau 15 vin sigur.Eu de loc sunt din Baia Mare.Vroiam sa intreb un lucru, trebuie facuta rezervare pe lac dinainte?Daca da un nr de telefon ar fi tare util ,Multzam fain si numi bine!radu73 scrie:@jony
Eu plec din 10 sau 11 august si stau minim 5 zile.Daca poti haide(sunt din turda)
Numai bine
- Jonny Leordean
- member
Ms mult, am incercat acum sa il sun de doua ori, dar cred ca are telefonul inchis, o sa incerc si mai tarziu.silviu_ms scrie:0722159142 Dan,paznic Livada
0722159141 Alin
incerca sa vb direct cu Alin, el e cel care are caietul cu rezervariletrebuie sa vb din timp pt ca in august e foarte multa lume in concediu
succes si fire intinse
Silviu
mai incearca, s-ar putea sa fie pe balta si nu prea e semnal bunJonny Leordean scrie:Ms mult, am incercat acum sa il sun de doua ori, dar cred ca are telefonul inchis, o sa incerc si mai tarziu.silviu_ms scrie:0722159142 Dan,paznic Livada
0722159141 Alin
incerca sa vb direct cu Alin, el e cel care are caietul cu rezervariletrebuie sa vb din timp pt ca in august e foarte multa lume in concediu
succes si fire intinse
Silviu

- Tilea Gabriel
- Moderator
Cu tot respectul pentru Dinu , el stie ca imi e tare drag , grija mare cu rezervarile , eu am facut cu mai mult de o luna inainte ( aproximativ ) rezervare , am fost informat dupa o verificare ca totul este in regula , iar cu o zi inainte locul ( locurile ) era ocupat . Nu vrei sa stii ce dezamagire am trait , imi propusesem inca de primavara devreme sa merg impreuna cu cativa prieteni acolo in concediu , eram tare fericit ca balta merge foarte bine si ca pestele mare comunica , nu a fost sa fie , poate altadata .silviu_ms scrie:0722159142 Dan,paznic Livada
0722159141 Alin
succes si fire intinse
Silviu
@ Dinu
Te-am sunat in ziua in care trebuia sa ajung de pe telefonul nevesti-mi ca al meu era taiat , nu ai raspuns , sper sa nu fii suparat ca nu am venit pe alt loc . Ne auzim .