LIVADA , BIHOR
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
livada
Buna baieti...
Nu stiu daca am auzit bine, dar eu asa stiu ca acuma nu stiu cat timp sa tras pesti de pe balta si a ramas numa cei de peste 6,7.Este adevarat sau nu stiu eu bine?
Nu stiu daca am auzit bine, dar eu asa stiu ca acuma nu stiu cat timp sa tras pesti de pe balta si a ramas numa cei de peste 6,7.Este adevarat sau nu stiu eu bine?
I life just for fishing!!! CATCH AND RELEASE!!!
livada
Buna baieti...
-
- new member
da probabil ii asa... din cauza aia o tras niste pesti de pe livada.eu am auzit
ca sa scos aproape tot carasu si crapu mic.probabil cum aude fiecare mai pune de la el si asa ajunge vorba unflata.dar oricum livada ramane balta preferata a multor pescari din romania.
daca vrei poti sa te interesezi si sa vezi cum sta treaba cu tautu.
mersi pt raspuns.
si nu in ultimul rand nimeni nu a mai fost acuma pe livada????ca vad ca demult nu se mai posteaza nici o poza nimica.si eu as dori sa ies la o partida de 3 zile pe la sfarsitul luni inca vine cineva atuncea???
fire intinse tuturor!!!

daca vrei poti sa te interesezi si sa vezi cum sta treaba cu tautu.
mersi pt raspuns.
si nu in ultimul rand nimeni nu a mai fost acuma pe livada????ca vad ca demult nu se mai posteaza nici o poza nimica.si eu as dori sa ies la o partida de 3 zile pe la sfarsitul luni inca vine cineva atuncea???
fire intinse tuturor!!!
[quote="patrik"]da probabil ii asa...
Daca"ii" asa,sigur ai si Dumneata sansa sa pritzi
,poate iti bati recordul .Crapii de 6 "virgula"7kg au luat locul tuturor.Fir intins!E plin de crapi de 6 virgula 7 kilograme 
Daca"ii" asa,sigur ai si Dumneata sansa sa pritzi

ciprian szabo
www.nordcrap.ro
www.nordcrap.ro
- tudor_crap
- junior member
A doua partida de anul acesta ... si aceasta din nou reusita , cu destui pesti sariti de 10 kg
. Tin sa mentionez ca nu am avut probleme mai deloc cu somnul pitic si cu carasul, iar ciortaniunul singur la ~~2,5 kg , restul de la 9,8 kg in sus... pana la 22
cea mai mare oglinda prinsa de mine la livada. In total 9 pesti sariti de 10 kg si 3 rateuri in drill tot over 10, in conditile in care restul lacului nu avea rezultate notabile decat cate unu ici colo.
Colegul meu Rares a pescut cu bile mai mici , cu pasta , cu solubile , lui intrandu-i si destul de mult ciortan si caras ...si somn pitic, dar bineinteles si pesti sariti de 10 kg , cei mai mari de 17 kg si 15 kg .
Niste poze care sper sa va placa....

Colegul meu Rares a pescut cu bile mai mici , cu pasta , cu solubile , lui intrandu-i si destul de mult ciortan si caras ...si somn pitic, dar bineinteles si pesti sariti de 10 kg , cei mai mari de 17 kg si 15 kg .
Niste poze care sper sa va placa....

field tester DudiBait

- tudor_crap
- junior member
- ghitighiusan
- veteran