Pescuit pe bratul Sf. Gheorghe
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
- wilddanube
- member
- wilddanube
- member
ok,adevarul este ca nu am pescuit niciodata pe bucla mai sus de cormoran.in ceea ce priveste groapa lui batal,am un gust amar de anul trecut,din august(22-25) cand am prins doar doua bucati in toata perioada,de aceea o evit!la mijlocul lui iulie o sa incerc pe sf.gheorghe,undeva la km 9-11.sper sa gasesc un loc bun de campare.multumesc pt informatii!
FIR INTINS!
- wilddanube
- member
sf. ghe
Vreau sa merg la sfarsitul lunii cu cortul mai jos de Dunavat, pe brat. Este prima oara cand merg in zona. Puteti sa-mi recomandati locuri unde sa incerc la crap si somn? Multumesc.wilddanube scrie:Stiuca nu.
Salau pe apa salmastra.
Crap bucati.
Somn bucati.
Bratul CHILIA spun eu ca ar fi productiv ,crap mare ,somn,dar asta presupune sa stii unde trebuie sa-l cauti:la raduta,NU,Pardina este BAZA.Permis vizat,spaga pt. pg,esti rezolvat..Sunt niste tipi ,care fac pe ghizii ,nu te lua ''dupa adevaratele cunostinte pe care le-au dobandit intr-o viata de om'' :lol:Banul (EURO) -GHIZI(PENSIUNI,PONTOANE,BARCI RAPIDE)-PESTE IOC :
- wilddanube
- member
- wilddanube
- member
- danicristi_79
- senior member
Ai perfecta dreptate...azi m-am intors...capturi frumoase de crap, somn slabut...stiuca deloc.Unde chiar nu te inteleg, din ce te-am urmarit.....cand spui de " mamaliga-cub mare". Noua nu ne statea mamaliga....la curentul de pe brat.Si am incercat in cateva locuriwilddanube scrie:Stiuca - nu
Somn - slab
Salau - binisor la viu
Crap - bine, pe locuri nadite usor. Mamaliga si porumb uscat

- wilddanube
- member