LIVADA , BIHOR
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
hai sa te intreb dinule:voi de ce nu va bagati picioarele in ea de balta asa cum a facut albastroiu cu Peris sau stefan la stolnici.
pentru ca vreti sa faceti ceva de calitate si probabil ca va ganditi ca la un moment dat o sa vina si un profit.
de asta zic eu ca trebuie dusi multi dintre ei la reciclare.iar pe pescari e foarte usor sa-i faci sa constientizeze.daca nu-i duce mintea de ce ai anuminte reguli pe balta in care bagi o caruta de bani ,atunci ''nu mai vine'' la acea balta.si o sa se duca la una unde ''o sa pleaca'' acasa cu 3542 de kg de caras ,iar acasa o sa se uite pe forumul de la livada la pescarii care s-au distrat de minune cu crapii de 15-25 de kile.si pana la un momendat o sa te injure,dar cand o sa se sature de caras si manele pe balta lor minunata o sa-si calce pe suflet si o sa respecte regulile tale si o sa-si dea seama ca nu de tampit le-ai facut. parerea mea.
pentru ca vreti sa faceti ceva de calitate si probabil ca va ganditi ca la un moment dat o sa vina si un profit.
de asta zic eu ca trebuie dusi multi dintre ei la reciclare.iar pe pescari e foarte usor sa-i faci sa constientizeze.daca nu-i duce mintea de ce ai anuminte reguli pe balta in care bagi o caruta de bani ,atunci ''nu mai vine'' la acea balta.si o sa se duca la una unde ''o sa pleaca'' acasa cu 3542 de kg de caras ,iar acasa o sa se uite pe forumul de la livada la pescarii care s-au distrat de minune cu crapii de 15-25 de kile.si pana la un momendat o sa te injure,dar cand o sa se sature de caras si manele pe balta lor minunata o sa-si calce pe suflet si o sa respecte regulile tale si o sa-si dea seama ca nu de tampit le-ai facut. parerea mea.
a,e adevarat ca ai nostri sunt departe in spate la cap. constiinta ,dar stai linistit ca nici astia de aci din vest nu s-au civilizat singuri.tot paru' si amenda i-a pus pe linia dreapta.
crezi ca eu m-am dat pe brazda altfel?si nu mi-e rusine s-o recunosc...mama ce m-a durut sufletul cand am pescuit prima data c&r.si pana la urma nu-i vorba numa de c&r sa fim seriosi.
crezi ca eu m-am dat pe brazda altfel?si nu mi-e rusine s-o recunosc...mama ce m-a durut sufletul cand am pescuit prima data c&r.si pana la urma nu-i vorba numa de c&r sa fim seriosi.
Salutare.
Banuiesc ca ar trebui sa intre Dinu si sa linisteasca spiritele cu varianta oficiala a povesti....
Unii din Arad zic ca pestele mare din Taut a fost bagat in Livada, alti ca si ala din Livada a plecat la Orastie pe linga ala din Taut...
Ar fi bine sa se lamureasca ca ii stresanta toata povestea asta..
Respecte.
Banuiesc ca ar trebui sa intre Dinu si sa linisteasca spiritele cu varianta oficiala a povesti....
Unii din Arad zic ca pestele mare din Taut a fost bagat in Livada, alti ca si ala din Livada a plecat la Orastie pe linga ala din Taut...
Ar fi bine sa se lamureasca ca ii stresanta toata povestea asta..
Respecte.
Fir intins!
-
- senior member
Nici un peste over 15 nu a parasit in toamna lacul Livada.Aprox 40 bucati7-12 kg au ajuns intr-un lac linga Deva-Simeria(o amenajare piscicola modernizata cu fonduri europene unde se va face cercetare si productie de puiet),in acelasi timp lacul Livada a fost repopulat cu 52 buc crapi 7-18kg.
Bineinteles ca si in anii precedenti vom vorbi mai la vara,dupa primele capturi pozate......am si eu o poza cu un crap over 25 prins in navod,bineinteles eliberat in LIVADA!!!!!!!,poate am sa o postez.
Fir intins celor care iubesc si cred in lacul Livada.
Bineinteles ca si in anii precedenti vom vorbi mai la vara,dupa primele capturi pozate......am si eu o poza cu un crap over 25 prins in navod,bineinteles eliberat in LIVADA!!!!!!!,poate am sa o postez.
Fir intins celor care iubesc si cred in lacul Livada.
glukas scrie:si tot Profu: "ca informatie,grosul pestelui vine de la Taut(aprox 60 tone),unde s-a populat intensiv in primavara,Livada va ramane destinat exclusiv pescuitului la crap.... "dinu profesoru scrie:daca stiti persoane interesate sa cumpere peste,crap caras,salau novac,sanger,amur la un pret foarte bun va rog sa ma anuntati.In zona(150km) asigur si transport.Multumesc....
P.S. Crap de consum,2-3kg/buc,nu va speriati...
octombrie 2011
No comment!
din pacate ,nu putem sa.i spunem noi cum sa isi conduca afacerile...!

Deci, Dl. Profesor avea de vanzare:
"ca informatie,grosul pestelui vine de la Taut(aprox 60 tone),unde s-a populat intensiv in primavara (16 tone, vezi mai jos) ,Livada va ramane destinat exclusiv pescuitului la crap..."
si a populat cu:
"pai daca s-au populat anul acesta 16 to peste total,iar pana acum s-au adunat aprox 100 kg morti...iar mortalitatea de 1% reprezinta mortalitatea normala in lacurile de acvacultura conform normelor. "
http://www.crap.ro/forum/phpBB2/viewtop ... 267356db6a
"ca informatie,grosul pestelui vine de la Taut(aprox 60 tone),unde s-a populat intensiv in primavara (16 tone, vezi mai jos) ,Livada va ramane destinat exclusiv pescuitului la crap..."
si a populat cu:
"pai daca s-au populat anul acesta 16 to peste total,iar pana acum s-au adunat aprox 100 kg morti...iar mortalitatea de 1% reprezinta mortalitatea normala in lacurile de acvacultura conform normelor. "
http://www.crap.ro/forum/phpBB2/viewtop ... 267356db6a
-
- junior member
Adevarata provocare ac discutie,dar nu trebuie sa ne mai mire nimic!Fiind un site destinat pescarilor,mi-am spus parerea si totodata am exemplificat ceea ce am spus!Imi sint foarte dragi unele locuri din vestul tarii,dar sint tot mai putine,pentru ca asa cum tot ce e frumos dureaza putin,si farmecul locurilor il strica şmecherii atotstiutori!Ne ramine libertatea de a alege,asta nu ne-o poate lua nimeni!
carpe diem!
Poate sunt putin egoist ,dar imi pare bine ca livada nu a fost pagubita de trofeele care ne-au incantat ochii si sufletul de cativa ani incoace.Chiar eram dezamagit daca s-ar fi adeverit zvonurile despre recoltarile masive de la livada si am incredere in asigurarile date de Dinu in aceasta privinta.Asa cum spunea d-l Dinu ramane sa constatam cu ochii (betele) nostri cati crapi mai sunt la livada.Fire intinse in 2012!!!