A pescuit cineva pe acolo?
As dori vara asta sa facun mic concediu si nu sunt foarte hotarat daca merita sau nu..
Somesul pe langa Baia Mare
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
Somesul pe langa Baia Mare
Cand pestele se hotareste sa ia momeala... onoreaza pescarul, cand pescarul pescuieste sportiv... onoreaza pestele
eu zic sa incerci la stramtori Benesat pe somes sant locuri bune si un peisaj frumos ai si balta privata in apropiere daca vrei sa dai la crap nu stiu ce se prinde poate iti spune alcineva care a fost dar eu zic ca merita
Ai grija cu permisul daca mergi acolo ca e limita de judet intre MMsi SJ si daca ai permis de MM nu poti sa pescuiesti in celalalt judet dar sint locuri bune in partea maramuresului soseaua e chiar pe linga somes.
Ai grija cu permisul daca mergi acolo ca e limita de judet intre MMsi SJ si daca ai permis de MM nu poti sa pescuiesti in celalalt judet dar sint locuri bune in partea maramuresului soseaua e chiar pe linga somes.
- Kulcsar Laszlo
- Site editor
Adica acuma ii bun Benesatu , da anu trecut cind l-am recomandat eu nu eraedwyn scrie:eu zic sa incerci la stramtori Benesat pe somes sant locuri bune si un peisaj frumos ai si balta privata in apropiere daca vrei sa dai la crap nu stiu ce se prinde poate iti spune alcineva care a fost dar eu zic ca merita

Adevaru ii ca pentru crapalai mari nu-l recomand nici eu , dar nici pe Paul nu-l recomand drept crapar

Fir Intins!!!