Am pescuit cu 2 lansete pe plaurul din stg , una pe plaurul din dreapta si a patra la intrarea pe canal, pe vf plaurului drept. A fost o partida in care am vrut sa testez doua lucruri: daca marimea boiliesului conteaza si daca pe Tancabesti pestele a inceput sa manance la altfel de boilies decat deja ultra folositul mix pe baza de faina de peste. Tinand cont de faptul ca ambele locuri (ma refer la cei doi plauri) au un potential egal, testul cred ca nu a fost influentat prea mult de loc.
Boiliesurile folosite au fost pe baza de faina de peste, robin red si extracte marine cu aroma de GLM UTCS (GLM - extract si hidrolizat, varec, krill - extract lichid si praf) de 24 mm, respectiv 2 feluri de birdfood , unul cu proteina lactica ,red factor si extract palatant de fructe (fruit powder), celalalt cu red factor ,proteina vegetala de soia, fruit powder si minerale marine, ambele cu aroma de strawberry (ester si ulei), cu diametrul de 16 mm.
Concluzia :
In jur de 14 pesti ( am notat numai 12 , dar au mai fost vreo 2 in plus) , cei mai multi au venit la GLM ( cum ma asteptam , marimea nu a contat, ba chiar media a fost sub 10 kg). Cele pe baza de birfood au dat rezultatele mai bune la cantar, mai ales cele fara proteina lactica. Aici insa ma indoiesc ca a contat atat mixul, cat forma boiliesului: am folosit boiliesuri taiate din carnat , fara sa mai rulez bilele.
Cel mai mare peste a avut 15,2 kg.
Si inca ceva: noaptea nu a mancat deloc! Majoritatea pestilor (inafara de doi, care au venit in jurul orei 22:00) i-am luat intre orele 5 -12 .
Poze de postat nu am, pt ca nu folosesc aparat digital.
Tancabesti ponton 0 19-21 iulie 2005
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
Re: Tancabesti ponton 0 19-21 iulie 2005
Noaptea mananca somnul .... extract de crapcaaron scrie: Si inca ceva: noaptea nu a mancat deloc!

EFM
Carping Club
Carping Club
- Musaro Adriano
- veteran
saLUT BAIETI: AM PESCUIT LANGA PONTONUL O:de duminica la ore 22:00 (stiu am ajuns cam tarziu la balta!!) pana marti la ora 10.00
Nada: boiles de diametru 24 mm. lasate la uscat 20 zile (adica ca erau ca niste piatre, foarte dure) mixul folosit a fost un "condimental birdfish" adica un fishmeal cu un procent de 30% de birdfood ultra condimentat de productie proprie(condimente obisnuite..) Am aditivat cu amino carpamino b.f. , csl, nhdc si 2 picaturi de garlic oil tot de la fel firma. Nu am folosit niciun fel de aroma, numai gustul fainurilor si al garlic oil (era destul va asigur). Eu am vrut sa vad daca "marime" si...duritate de fapt contaza. Pare ca da. Dupa un nadit preventiv (adica 20 de boilis in jurul momeli, nu prea aproape de fapt, acest poate baga suspiciune in crapii cei mai invatati) ne am bagat la asteptat. Toata noapte niciun tac!!! Baiat care era cu mine, dimineata la 6 (luni) se uita la mine cu incertitudina si neincredere in boilis aceste mari, tari si fara aromaa (sinucid curat a gandit baiat..
) cand la 7 pleaca o lanteta!! Scuote peste il cantarim (fara greutate salteua, ca stiu ca acolo se mai foloseste si saltea...):16.700 kg. BINE zic eu dar poate sa fie o intemplare, baiatu in timp serbatoreste recordul lui personal!!!. Toata ziua nimic!!!! Seara mancam si o sa vine al doila noapte in care scuotem inca 3 pesti din 5 trasature: 13.600, 17.00 (in cap!!) si 19.200kg. Satisfacut am strins impreuna cu Bogdan (team big xxx) echipamentul si ne am dirijat spre casa. Este devreme sa tragem conclusie dar incep sa cred ca duritate contaza la un anumit marime de nada pentru a face selectie.
O sa vedem in urmatoarele partidele, test cu boilis mari si tari merge ininte.Ciao si fir intins!!
Nada: boiles de diametru 24 mm. lasate la uscat 20 zile (adica ca erau ca niste piatre, foarte dure) mixul folosit a fost un "condimental birdfish" adica un fishmeal cu un procent de 30% de birdfood ultra condimentat de productie proprie(condimente obisnuite..) Am aditivat cu amino carpamino b.f. , csl, nhdc si 2 picaturi de garlic oil tot de la fel firma. Nu am folosit niciun fel de aroma, numai gustul fainurilor si al garlic oil (era destul va asigur). Eu am vrut sa vad daca "marime" si...duritate de fapt contaza. Pare ca da. Dupa un nadit preventiv (adica 20 de boilis in jurul momeli, nu prea aproape de fapt, acest poate baga suspiciune in crapii cei mai invatati) ne am bagat la asteptat. Toata noapte niciun tac!!! Baiat care era cu mine, dimineata la 6 (luni) se uita la mine cu incertitudina si neincredere in boilis aceste mari, tari si fara aromaa (sinucid curat a gandit baiat..

O sa vedem in urmatoarele partidele, test cu boilis mari si tari merge ininte.Ciao si fir intins!!
- Musaro Adriano
- veteran