duminica seara

Intrebari, discutii sau raportari despre locuri de pescuit, rezultate partide, etc

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Iliuta Goean
maniac

duminica seara

Mesaj de Iliuta Goean » 04 Apr 2004 19:32

pe unde ati fost? ce ati facut? ce taxe mai sunt? cum mai sunt drumurile?

eu am fost la corata si nu am prins decat niste carasei.
Nu face ce nu-ti place!

iulian
member

Mesaj de iulian » 05 Apr 2004 07:33

simbata 03.04.04 constanta
23 august lacul mare doar ceva caras mic 10 buc si un singur ciortan sub 1 kg prins de un alt pescar
nu merge este prea frig , dimineata cind am plecat la balta erau 0 grd C
iulian

Cristi Bolfos
member

Mesaj de Cristi Bolfos » 05 Apr 2004 08:04

duminica am fost la Cunta,fapt pe care il cam regret acum.
incet incet toul se duce pe apa sambetei,acelasi lac,acelasi patron,aceleasi conditii doar ca au dublat TAXA!
Astfel taxa pentru anul 2004 nu mai este 150 000 ci este 300 000
Pot spune ca eu si partenerul meu nu am prins NIMIC,nici macar un carasel..... :(
Pe toti care i-am intrebat au spus acelasi lucru.
Trasaturile au fost putine si foarte anemice,am incercat tot ce se putea inceerca!Cred ca este prea rece apa si ca mai trebuie sa asteptam.
Singurul lucru bun este ca ti se da o punga pentru gunoi

Deci daca vreti relaxare mergeti la Cunta dar nu la pescuit!

Aaaa era sa uit faptul ca un pescar a prins peste doar ca a fost prins cu mana :?

Danubian
junior member

Mesaj de Danubian » 05 Apr 2004 08:28

La Dunare creste apa si se prinde bine platica, caras, guvid si oblet.
Am auzit ca s-a prins ci ciortan (1 - 2 kg la lansete si 4 - 6 kg la napatca).

Cu toate ca nu are legatura cu pescuitul sportiv, va anunt ca in Dunare zona Valciu (Insula Mare a Brailei - in dreptul loc. Gropeni,) s-a prins le setci un somn de 110 kg. Anul trecut cam tot in acea zona s-a prins un somn de 180 kg.
CATALIN - BRAILA

Andrei Tianu
member

Mesaj de Andrei Tianu » 05 Apr 2004 08:29

Am fost la Butimanu si am avut o singura trasatura in 6h de stat pe balta = un caras la 1kg ( care a tras la porumb ).Taxa pe 2004 este 150000 si iti da dreptul sa pescuiesti in 4 bazine diferite.
Apa era extrem de rece si singura trasatura a survenit in jurul orei 13.00.

Ioan S.
member

Mesaj de Ioan S. » 05 Apr 2004 14:37

Am deja trei iesiri la Prut si pot spune ca apa este inca foarte rece, putin crescuta si usor tulbure - ideal pentru mreana mare - am auzit de citeva capturi de mreana de circa 3 kg (una am si vazut-o).

Inca nu s-a prins crap si probabil nici nu se va prinde pina la prohibitie.
Merge, asa cum am mai spus, mreana, de asemeni se prinde platica - totul este sa ai momeala potrivita (larva de rusalie) si sa alegi locul corespunzator.

Salau inca nu s-a prins, desi in anumite locuri a devenit destul de activ pestele de dimensiuni mici.

Personal, din trei zile de pescuit, in una am prins trei platici si trei mrene toate intre 0,5-0,8 kg bucata, iar in celelalte doua zile citeva trasaturi anemice si cite 2-3 pesti (babusca, platica, sabita) atit de mici ca m-am mirat si eu ce monturi fine folosesc ...
Singura momeala cu care am prins a fost larva de rusalie, trasaturi firave la rima si total inofensive au fost celelalte momeli (vermusi, pestisori vii, mamaliga, negro)

Fir intins!

Gigi Duru
junior member

Mesaj de Gigi Duru » 06 Apr 2004 01:32

Sambata am fost la Vadu Rosu pe balta de langa calea ferata. In partea de la intrare s-a prins caras si ceva ciortan. La coada lacului a predominat ciortanul pana in trei Kg. Eu n-am prins decat un ciotan si un biban,avand scule de imprumut, la care n-am avut dreptul de a modifica monturile. M-am asezat sa pescuiesc unde a mai ramas loc, deoarece am ajuns in jur de ora 9,30. Am pescuit numai cu rama si viermi fara sa nadesc si numai cu plumb. Un bat la fund iar altul la pluta. Cei ce au dat la bomba sau cosulet cu mamaliga au avut satisfacti, prinzand la rama si mai rar la vierme. Au depasit cu mult limita de cinci Kg, (chiar si de trei-patru ori) pe un vant puternic si rece. In zilele anterioare (doua) s-a prins la greu. (vremea a fost mult mai buna)

Vali
member

duminica seara

Mesaj de Vali » 06 Apr 2004 15:54

Duminica am fost la Prut. Stiam ca este crescut si ca temperaturile la noi au fost foarte mici, mai ales noaptea, dar nu mai rezistam sa mai stau inca un week-end in casa.

Am prins o craca de toata frumusetea de am zis ca imi rupe lanseta. Dupa o tentativa de dril, a trebui sa tai relonul pentru ca altfel cine stie ce alta belea se mai intampla.

Nu am prins nimic, insa am avut parte de cativa carasi foarte insistenti care au tinut neaparat sa ma sicaneze cu tacanituri anemice.

Gata, s-a terminat distractia la Prut - de acum nu imi mai raman decat baltile pe care se poate pescui in prohibitie...
Vali

Andrecau Razvan
member

Mandra-Sibiu 1-2 Mai

Mesaj de Andrecau Razvan » 03 Mai 2004 11:10

Am fost de vineri pana duminica la Mandra Sibiu cu 3 prieteni . Caras am prins in prostie pana ne-am plictisit (maxim 200g) partea buna ca erau plini de icre... duminica am prins ciortan la boaba cel mai mic 400g cel mai mare l-a prins un prieten la unu din betele mele (un ciortan de 2 Kg) a avut un dril de 3 minute :) .... in total am plecat acasa cu vreo 20 Kg.....am platit 500.000 taxa .....aveam 12 bete in apa.....
In aceeasi zi s-a prins crap de 3-4 kg pe acelasi lac....

Peste 2 saptamini o sa merg iara.....

Fir intins tuturor....

Andrei Tianu
member

Mesaj de Andrei Tianu » 03 Mai 2004 11:17

Pentru pescuit industrial sa stii ca sunt alte situri pe care sa te lauzi cum ai starpit puietul dintr-o balta in 2 luni !!!
Mai bine taceai si nu spuneai la nimeni .

Scrie răspuns