no ofence iliuta, fiecare pe propria raspundere, doar am intrebat ca poate s-au creat zone libere la pescuit in prohibitie pe unele ape curgatoare de colina/ses si nu am auzit eu...
duminica 25.04 am fost la Rotbav - Brasov, vreme de nota 10, de mult nu m-am simtit asa de bine la o partida de pescuit. taxa: 150.000 lei/zi. am ales sa merg la Rotbav pentru ca nu am mai fost aici de ceva ani. fata de anii trecuti, minune mare, paznicii s-au purtat cu adevarat profesional.
in afara de vre-o trei kile de caras mare, nimic... de altfel nici nu stiu daca mai e altfel de peste in lacurile de aici (in ciuda vestilor cum ca s-a populat masiv cu crap si caras). pentru mine suficient, pentru fripturisti un adevarat dezastru (am auzit niste comentarii la unii in tren de imi venea sa ma iau la bataie cu ei).
weekend-ul viitor, poate si mai devreme, o sa ajung si la Vadul Rosu pentru ca totusi pestele mare este ceea ce caut (am auzit destule critici dure legate de Vadul Rosu, dar totusi vreau sa vad pe pielea mea).
fir intins!!!