Peris "Reloaded" - 250,40 kg in 48 ore
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
Peris "Reloaded" - 250,40 kg in 48 ore
Salutare tuturor,
Un weekend exceptional petrecut, iarasi, pe lacul Peris, impreuna cu inca 3 prieteni toti din Piatra Neamt. Doar doi am pescuit, cu cate 3 lansete incepand de Vineri dimineata 01 Iunie pana Duminica dimineata.
Nada: Nutrabaits BFM home made impreuna cu o reteta oferita de catre baietii de la xxx
Pesti: In total au fost 37 de capturi insumand 250,40 kg. Eu am avut parte de un nou record personal si anume 20 de capturi in 48 de ore si 137,10 kg., la fel si prietenul meu Gabi Grozavu si-a depasit toate recordurile personale in materie de pescuit la crap. A luat cel mai mare peste prins vreodata de el 9,40 kg., a avut 17 capturi si un total de 113,30 kg in 48 de ore. Cel mai mare crap a fost de 12,60 kg.
Multumim d-lui Albastroiu care este o gazda excelenta si asteptam cu nerabdare sa revenim pe aceasta balta de vis.
Un weekend exceptional petrecut, iarasi, pe lacul Peris, impreuna cu inca 3 prieteni toti din Piatra Neamt. Doar doi am pescuit, cu cate 3 lansete incepand de Vineri dimineata 01 Iunie pana Duminica dimineata.
Nada: Nutrabaits BFM home made impreuna cu o reteta oferita de catre baietii de la xxx
Pesti: In total au fost 37 de capturi insumand 250,40 kg. Eu am avut parte de un nou record personal si anume 20 de capturi in 48 de ore si 137,10 kg., la fel si prietenul meu Gabi Grozavu si-a depasit toate recordurile personale in materie de pescuit la crap. A luat cel mai mare peste prins vreodata de el 9,40 kg., a avut 17 capturi si un total de 113,30 kg in 48 de ore. Cel mai mare crap a fost de 12,60 kg.
Multumim d-lui Albastroiu care este o gazda excelenta si asteptam cu nerabdare sa revenim pe aceasta balta de vis.
Clubul Sportiv PLANET CARP - Piatra Neamt
www.planetcarp.ro
www.planetcarp.ro
- Valentin B.
- junior member
Multumesc Valentin entru felicitari.
Pentru curiosi am pus pe album Peris cateva poze si un clasament cu ora, data si greutatea pestelui. In felul asta puteti sa va faceti o idee de orele la care manca crapul mai bine pe lacul Peris.
Pentru curiosi am pus pe album Peris cateva poze si un clasament cu ora, data si greutatea pestelui. In felul asta puteti sa va faceti o idee de orele la care manca crapul mai bine pe lacul Peris.
www.planetcarp.ro
www.planetcarp.ro
-
- new member
Marius, bilele pe care le-am folosit sunt Spice BFM (Big xxx Mix) de la Nutrabaits. Poti gasi acest mix de cumparat de la xxx (www.xxx.ro), pe galeata sau punga de mix vei gasi o reteta data de catre producator si care poate fi imbunatatita. Evident, reteta pentru bilele cu care am fost la Peris a fost imbunatatita si nu o pot divulga deoarece nu am fost eu cel care a facut-o, ci baietii de la xxx.
www.planetcarp.ro
www.planetcarp.ro
- danicristi_79
- senior member
- Pretul la balta C&R 100 rondanicristi_79 scrie:As dori cateva detalii referitoare la balta:
-cat e ziua de pescuit
-suprafata....ma intereseaza ca latime ( la o aruncare de 80 m.....unde m-as situa?)
-daca te lasa sa plantezi
- Aproximativ 4 ha
- Latime 150-200 m
- In ceea ce priveste plantatul vorbeste direct cu d-ul Albastroiu (0744.646463)
www.planetcarp.ro
www.planetcarp.ro
- danicristi_79
- senior member