Salut la toata lumea.Poate cineva sa explice cum ajung cu masina in zonele de pescuit de pe Sf.Gheorghe in zona Murighiol-Dunavat si eventual locuri mai bune??!!
Multumesc.
Dunavat
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
@danutz43
salut, vad ca esti din brasov.....
mai intai de toate ajungi la Tulcea, dupa ce iti faci permisul la AJVPS o sa vezi ce simplu se ajunge la Dunavat. Recomandarea mea este sa folosesti intrarea dinspre Murighiol pentru canalul Dunavat sa nu -ti para rau de masina cu care mergi. Localnicii sunt cele mai bune calauze in aceste zone. Fir inins si sa ne povestesti cum a fost ca vreau sa mai dau o tura in septebrie dupa 15.
salut, vad ca esti din brasov.....
mai intai de toate ajungi la Tulcea, dupa ce iti faci permisul la AJVPS o sa vezi ce simplu se ajunge la Dunavat. Recomandarea mea este sa folosesti intrarea dinspre Murighiol pentru canalul Dunavat sa nu -ti para rau de masina cu care mergi. Localnicii sunt cele mai bune calauze in aceste zone. Fir inins si sa ne povestesti cum a fost ca vreau sa mai dau o tura in septebrie dupa 15.
DUMNEZEU ESTE PESCAR !!!
www.clubul-pescarilor.ro
www.clubul-pescarilor.ro
F simplu.Din murighiol de linga chemping pleaca un drum pe malul canalului care duce la dunare:o iei pe acest drum care duce pina la cherhanaua de la 55(fosta cherhana pt ca acum se construieste un hotel acolo);pe traseu vei gasi locuri de pescuit acceptabile:ideal ar fi sa ai o barca cu care sa traversezi dunarea si sa intri pe bucle:oricum la cherhana la 55 e posibil sa gasesti un tip, marian,dispus(contracost) sa te duca la un loc de pescuit si sa te aduca si inapoi cind hotariti.O alta solutie ar fi sa mergi in sat la Dunavat si acol.o sa gasesti un localnic care sa faca transportul in locul de pescuit.
- c.tinvrabie
- new member
Oare s-au metamorfozat oamenii locului ?!
In urma cu 5 ani am fost in zona timp de 6 zile; am platit localnici sa ma duca la locuri de pescuit.
Mai departe No comment !
In urma cu 5 ani am fost in zona timp de 6 zile; am platit localnici sa ma duca la locuri de pescuit.
Mai departe No comment !
Nu e suficient sa vrei. Trebuie cu adevarat sa vrei ceea ce vrei!
www.pescuitvrancea.ro
www.blog.pescuitvrancea.ro
www.pescuitvrancea.ro
www.blog.pescuitvrancea.ro