sf. gheorghe km 29/44 vs gorgova

Intrebari, discutii sau raportari despre locuri de pescuit, rezultate partide, etc

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
PABLO 21
new member

sf. gheorghe km 29/44 vs gorgova

Mesaj de PABLO 21 » 24 Iul 2007 09:26

tocmai am venit de la gorgrova,de la crap cica.. am atat 4 zile si aproape nimic ,4 ciortani de 2 kile si am stata pe un loc unde de obicei il faceam praf,padurea a fosta taiata ,e mult soare si padurarau vine si cere taxa de campare si de masina ... de mare ##### ,apa e tot timpu tulbure ca trec vapaoare imensi si cred ca e prea cald sa mai targa crapu.vreau sa merg pe sf gheorghe pe bucle dar nu prea stiu nimic de aceste locuri ,daca poate cineva sa mi dea niste relatii cum se poate ajungesi cu ce bani eventual pt 5 /6 pers.cum recunosc locurile si cum e cu camparea si mai ales cam ce mananca crapu pe acolo.merci

danicristi_79
senior member

Re: sf. gheorghe km 29/44 vs gorgova

Mesaj de danicristi_79 » 12 Aug 2007 22:24

PABLO 21 scrie:tocmai am venit de la gorgrova,de la crap cica.. am atat 4 zile si aproape nimic ,4 ciortani de 2 kile si am stata pe un loc unde de obicei il faceam praf,padurea a fosta taiata ,e mult soare si padurarau vine si cere taxa de campare si de masina ... de mare ##### ,apa e tot timpu tulbure ca trec vapaoare imensi si cred ca e prea cald sa mai targa crapu.vreau sa merg pe sf gheorghe pe bucle dar nu prea stiu nimic de aceste locuri ,daca poate cineva sa mi dea niste relatii cum se poate ajungesi cu ce bani eventual pt 5 /6 pers.cum recunosc locurile si cum e cu camparea si mai ales cam ce mananca crapu pe acolo.merci
Pablo....si eu sunt interesat de acelasi lucru.Dar nu vezi ca pe forumul asta nu prea vezi persoane interesate sa te ajute (exista si o exceptie...Wildanube).
Ce pot sa-ti spun ca o partida buna, cu loc de campare ...se poate face la km 9. Pe noi ne-a dus pana in bucle....pe la km 16...si ne-a luat 1 mil..( 2 persoane). Iar referitor la mancare......porumb...si cub mare de mamaliga

wilddanube
member

Mesaj de wilddanube » 13 Aug 2007 08:19

Difera stilul de pescuit intre Sulina si Sfantu`.

mariusger
new member

Bucle sau km 29

Mesaj de mariusger » 22 Aug 2007 19:26

Salut,lamuriti-ma si pe mine!In ce zona este km 29 sau buclele?Va referiti la meandrele din zona Dunavat?Pe ce parte sunt?Pot ajunge cu masina sau trebuie sa platesc la vreun localnic 4-500 lei pentru o jumatate de ora cu barca?
Va spun sincer,atata mister cred ca mai gasesti doar in Harry Poter.Speram ca pe acest forum sa gasesc informatii mai exacte. Nu cred ca cineva va avea de suferit daca divulga locatia exacta a vreunui loc de pescuit! Va multumesc pt. raspuns(uri)!

BARBERA
new member

Mesaj de BARBERA » 22 Aug 2007 20:04

Ca idee generala buclele reprezinta albia originala a dunarii(poti sa vizualizezi cu google earth bratul sf gheorghe si te lamuresti mai bine) iar km 29 reprezinta chiar km 29 pe bratul sf gheorghe masurind distanta de la varsare spre amonte;mai detaliat gasesti informatii pe un sit de pescuit concurent daca vei cauta postarile userilor Fetes, Chiobasu in topicurile dedicate Dunarii.

BARBERA
new member

Mesaj de BARBERA » 22 Aug 2007 20:04

Ca idee generala buclele reprezinta albia originala a dunarii(poti sa vizualizezi cu google earth bratul sf gheorghe si te lamuresti mai bine) iar km 29 reprezinta chiar km 29 pe bratul sf gheorghe masurind distanta de la varsare spre amonte;mai detaliat gasesti informatii pe un sit de pescuit concurent daca vei cauta postarile userilor Fetes, Chiobasu in topicurile dedicate Dunarii.

PABLO 21
new member

Mesaj de PABLO 21 » 23 Aug 2007 08:33

asa e ,nu prea am primit relatii..asa ca am sa ma urc in barca de la dunavat si am sa caut eu locurile ca am tot timpul :D :D
dar pana atunci (chiar astazi* plec pe canalul macin la pecineaga 10 zile sa vad ce e si pe acolo cu crapii :mrgreen:
numai bine!

lipoveanu
senior member

Mesaj de lipoveanu » 25 Aug 2007 22:26

buna alegere ai facut ...
anul asta o sa fie mult peste pe Dunare .... dar si multa apa deasupra ....
http://www.crap.ro/forum/phpBB2/album_p ... ser_id=673

PABLO 21
new member

pecineaga

Mesaj de PABLO 21 » 27 Sep 2007 21:23

a fost super
1o zile mult crap 2-6 kg salau :mrgreen: ,bere multaaa receeeeeeeee,saramura ,bors de peste ,baie etc

Scrie răspuns