O balta unde putem pescui si noaptea

Intrebari, discutii sau raportari despre locuri de pescuit, rezultate partide, etc

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
danicristi_79
senior member

O balta unde putem pescui si noaptea

Mesaj de danicristi_79 » 23 Aug 2007 08:01

Va propun sa discutam un pic referitor la aceste balti. Unde se poate pescui noaptea.....si chiar avea rezultate :D ? Personal mi se pare pescuitul ideal. Stand in scaun, dupa o zi torida petrecuta in Bucuresti , cu un prieten, cu o sticla rece langa tine, cu ochii la cerul plin de stele . Relaxare totala iar linistea asternuta pe balta deranjata decat de zgomotul unui greiere sau piuitul unui senzor :D

remus_cta
veteran

Mesaj de remus_cta » 03 Feb 2008 12:53

nu stiu in bucuresti da daca vi in constanta si vrei pescuit de noapte trebuie sa ajungi la tibrinu.sunt 2 balti, balta mare si balta mica , eu am pescuit in balta mica la fire ,este un calbu de electricitate care trece pe deasupra baltii,.balta cu crap mare, cand o sa vezi ce pesti sar la 2 m de montura ta o sa te intrebi daca rezista lanseta, balta are apa mica si fund nisipos iti recomand un plumb plat ca sa nu intre in nisip. oricum o balta ce merita vizitata .stiu ca multi bucuresteni vin cu masina si stau 3-4 zile,dar daca vrei sa te duci dute in timpula saptamanii ca au pompe gravitationale :evil: si se mai umbla la apa in weekend cand se umple balta de pescari, stiu lucrul asta ptr ca tatal meu e agent imobiliar si balta e scoasa la vanzare la firma unde lucreaza el

Scrie răspuns