Intrebari, discutii sau raportari despre locuri de pescuit, rezultate partide, etc
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
danicristi_79
- senior member
Va propun sa discutam un pic referitor la aceste balti. Unde se poate pescui noaptea.....si chiar avea rezultate

? Personal mi se pare pescuitul ideal. Stand in scaun, dupa o zi torida petrecuta in Bucuresti , cu un prieten, cu o sticla rece langa tine, cu ochii la cerul plin de stele . Relaxare totala iar linistea asternuta pe balta deranjata decat de zgomotul unui greiere sau piuitul unui senzor

-
remus_cta
- veteran
nu stiu in bucuresti da daca vi in constanta si vrei pescuit de noapte trebuie sa ajungi la tibrinu.sunt 2 balti, balta mare si balta mica , eu am pescuit in balta mica la fire ,este un calbu de electricitate care trece pe deasupra baltii,.balta cu crap mare, cand o sa vezi ce pesti sar la 2 m de montura ta o sa te intrebi daca rezista lanseta, balta are apa mica si fund nisipos iti recomand un plumb plat ca sa nu intre in nisip. oricum o balta ce merita vizitata .stiu ca multi bucuresteni vin cu masina si stau 3-4 zile,dar daca vrei sa te duci dute in timpula saptamanii ca au pompe gravitationale

si se mai umbla la apa in weekend cand se umple balta de pescari, stiu lucrul asta ptr ca tatal meu e agent imobiliar si balta e scoasa la vanzare la firma unde lucreaza el