Sacos, Timis
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
Sacos, Timis
A fost cineva in ultimele zile p-acolo? In vara a mers bine, dar odata cu venirea toamnei si sporirea aglomeratiei ( pomul laudat...), am auzit ca se prind 3-4 bucati pe tot complexul
M-ar tenta o iesire scurta si poate aveti o "scamatorie" castigatoare
!
Multi chemati, putini alesi...(Pestii!!!) :))
- Cucu Ionel
- senior member
- Tilea Gabriel
- Moderator
- Vlasin Florin
- maniac
in primavara a mers bine,pt partide de o zi cind nu ai timp mai mult merge,dar cum zice si ionel,de cind au intrat carasari pe balta e jale,a dat unul peste mine de 5 ori in 10 min de a trebuit sa pun cobra pe el sa-l linistesc
iar paznicii umbla la apa la greu.........la ultima iesire am prins doar 4 buc,1 la bila,3 la porumb,cam asta e.
[quote="vlasin florin"]a dat unul peste mine de 5 ori in 10 min de a trebuit sa pun cobra pe el sa-l linistesc
[/quote]
Haios
! Breveteaza metoda!!!
Facem o iesire de cateva ore zilele astea, daca tot n-am reusit sa ne vedem in alta parte? Berea o dau eu!
Si poate ne luam si de paznici, daca zici ca tot umbla la apa 
Haios
Facem o iesire de cateva ore zilele astea, daca tot n-am reusit sa ne vedem in alta parte? Berea o dau eu!
- Vlasin Florin
- maniac
Lasa, Florine, ca si eu mi-s in chinurile facerii cu casa noua, mai am un pic si-o termin, dar sa nu-ti zic prin ce-am trecut in ultimii 2 ani
Daca vrei, poti sa-ti rupi cateva ore, nici eu nu-mi prea permit sa lipsesc cateva zile. Mai facem si schimb de experienta cu casele, sigur pot sa-ti vand cateva ponturi interesante, daca nu esti foarte avansat
Daca vrei, poti sa-ti rupi cateva ore, nici eu nu-mi prea permit sa lipsesc cateva zile. Mai facem si schimb de experienta cu casele, sigur pot sa-ti vand cateva ponturi interesante, daca nu esti foarte avansat
- Tilea Gabriel
- Moderator