Minjesti Vaslui

Intrebari, discutii sau raportari despre locuri de pescuit, rezultate partide, etc

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
boosterman
veteran

Minjesti Vaslui

Mesaj de boosterman » 06 Mar 2008 22:29

A pescuit cineva la Minjesti Vaslui? Poate sa-mi spuna cineva detalii privind conditiile de pescuit pe balta? Alte aspecte despre locatie?
Nimeni nu moare virgin. Viata i-o trage fiecaruia cel putin o data.

florynel
junior member

Mesaj de florynel » 07 Mar 2008 01:40

Am pescuit acolo acum 3 ani.Taxa pe anul trecut am inteles ca era parca 100 Ron pe zi.A fost si un concurs la crap organizat de asociatia prieteni Pescari din Iasi, am vazut poze de la concurs, car capturile au fost mici....captura a fost un cteno de vreo 6 kilograme.Parerea mea e ca nu-si merita banii balta aia.Poti incerca la Mantu.Lumea zicea de baltile alea ca nu preau au peste, dar eu de 2 ani incoace am facut in fiecare vara cate o excursie de 5 zile acolo si iti spun ca am avut rezultate destul de bune la crap....5-6 Kilograme bucata(media), dar sunt si bucati care depasesc 10Kg(taxa e de 200 de mii pe zi, cate bete vrei).

De Solesti se mai aude ceva?Am auzit ca au bagat tot pestele din Solesti in barajul de la Puscasi, dar am inteles ca n-ar da nici anul acesta drumul la pescuit acolo.

Mindru Viorel
member

Mesaj de Mindru Viorel » 07 Mar 2008 23:48

@boosterman, gasesti pe saitul de la prieteni pescari mai multe detalii despre balta. Din cite se scrie nu ar fi mare lucru.
@ florynel, Solestiul a fost inchis anul trecut. Balta a fost scazuta foarte tare, era apa pina la satul de pe malul opus soselei.
Unde este mai exact balta Mantu, si in ce conditii se pescuieste acolo? Se poate pescui si noaptea?
Anul trecut o balta interesanta mi sa parut cea din jud. Galati si anume la Oancea. Prinzi frecvent crapi de 4-5 kg. Din auzite ar fi si peste 10. Este si un articol scris de Vlad Pavlovici in ALP despre ea. Se poate pescui si noaptea. Oricum in zona Moldovei stam f. prost la balti de crap.

boosterman
veteran

Mesaj de boosterman » 08 Mar 2008 08:38

Din cate am citit, prin alte site-uri, taxa la Minjesti pe anul trecut cica ar fi fost de 30 ron! Peste caras foarte mare, lin, crap si cteno! Poate cineva sa confirme sau sa infirme? :shock:

boosterman
veteran

Mesaj de boosterman » 08 Mar 2008 08:41

florynel scrie:Poti incerca la Mantu.Lumea zicea de baltile alea ca nu preau au peste, dar eu de 2 ani incoace am facut in fiecare vara cate o excursie de 5 zile acolo si iti spun ca am avut rezultate destul de bune la crap....5-6 Kilograme bucata(media), dar sunt si bucati care depasesc 10Kg(taxa e de 200 de mii pe zi, cate bete vrei).
Poti sa ne dai mai multe detalii despre balta Mantu? Te rog sa fii obiectiv!

krockodiluL
junior member

Mesaj de krockodiluL » 08 Mar 2008 09:24

@boosterman
asa e

boosterman
veteran

Mesaj de boosterman » 08 Mar 2008 15:49

krockodiluL scrie:@boosterman
asa e
Daca stii mai multe detalii spune-ne si noua!

Scrie răspuns