Ce mai stiti de lacurile din Cluj, eu am avut o perioada de repaos.
Condtii si taxe, capturi. Orice informatie e bine venita.
Noutati de prin Cluj
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
- cristian_dj4all
- junior member
Noutati de prin Cluj
Cristian Dj
-
- new member
Pe Zau prindeti scoici si raci. 
Puteti incerca pe Lacul Pompierilor, care am auzit ca e in zona, dar eu personal nu am fost pe acolo si nu as putea sa va spun ce si cum. Din auzite e o minune si merge la aproape orice. Inca un mic detaliu: daca nu arunci peste 80 de m ai ghinion, apa e foarte mica si de pe la 80 de m distanta incepe o groapa mare in lac, unde zic cunoscatorii ca ar sta pestii (Scriu din auzite, nu va incredeti foarte tare)

Puteti incerca pe Lacul Pompierilor, care am auzit ca e in zona, dar eu personal nu am fost pe acolo si nu as putea sa va spun ce si cum. Din auzite e o minune si merge la aproape orice. Inca un mic detaliu: daca nu arunci peste 80 de m ai ghinion, apa e foarte mica si de pe la 80 de m distanta incepe o groapa mare in lac, unde zic cunoscatorii ca ar sta pestii (Scriu din auzite, nu va incredeti foarte tare)
Fir Intins
-
- new member
Hmm. La Zau? O mare teapa. Pestele parca a disparut. Anul acesta am fost de cel putin 10 ori si nu ma pot lauda cu mai nimic. 2 bucati ten peste kilogram. in rest carasei (si astia putini) si bibani cu nemiluita. Nu este indicat pescuitul in week-end, cand lacul seamana cu un balci sau ceva in genul asta. Masini, copiii, manele, etc., bun pentru distractie dar nu pentru pescuit.mpaul800 scrie:Cei care au fost pe la Zau in ultima vreme... ne-ati putea oferii ceva informatii?