pantelimon

Intrebari, discutii sau raportari despre locuri de pescuit, rezultate partide, etc

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
ovidiu14
junior member

pantelimon

Mesaj de ovidiu14 » 28 Sep 2004 19:24

..pentru cei ce obisnuiesc sa mai mearga pe aceasta balta ...cu tristete va anunt ca in ultimele doua deplasari (saptamana trecuta )pe care le-am facut am avut neplacerea sa dau peste plase
daca in prima zi am ajuns pe balta la 6 dimineata si la numai 4 metri de mal era plasa ....
a doua zi plasa era in miezul baltii si in miezul zilei ...ba mai mult se batea si apa din barca cu nu stiu ce "ciomag" de facea un zgomot considerabil
personal o consider lipsa de respect fata de cei ce vin sa aib o partida de pescuit aici ....si ma refer la ambele parti si de 300 si de 100k ...
nu stiu ...voi ce parere aveti si cum considerati asta ...idiferent care a fost motivatia celor ce au venit bineinteles sa-si ridice taxa pe ziua respectiva
...si hai ca eu sunt un novice dar am vazut pescari seriosi ...dotati cu scule respectabile pe balta si cu un noian de momeli profesionale care au ramas la fel de "impresionati"..
suntem poate prea ocupati sa traim romaneste ca sa mai avem timp si de bun simt ..sau poate sunt eu deplasat ...parerea voastra ?
..
intins la maxim va fie firul...

nelu.p
junior member

Mesaj de nelu.p » 29 Sep 2004 08:40

Cu aceeasi problema m-am confruntat si eu la sfarsitul primaverii pe o balta din Constanta ( Corbul Mic ) unde dupa ce am inceput sa pescuiesc bineinteles ca au venit "baietii" cu taxa pentru ca la aprox. o ora mai tirziu sa inceapa sa-si instaleze linistiti plasele chiar in fata mea cam la 100 m dupa care la fel ca la tine au inceput sa faca niste ocoale cu barca izbind cu parul in barca pesemne pentru a trimite pestii catre plase. Cand am strigat la ei ca asa nu se poate pescui m-au linistit spunindu-mi sa stau fara grija ca ei nu ma deranjeaza. Problema este ca nu m-au mai "deranjat" nici pestii si am plecat foarte "linistit" acasa promitandu-mi sa nu mai calc prea curand pe sus numita balta. Unii patroni sunt de-a dreptul nesimtiti pentru ca vor sa faca si exploatare industriala a pestelui si pescuit sportiv ceea ce pentru orice om cu bun simt pare o ineptie. Dar ce putem face ,noi, "consumatorii" de pescuit sportiv ? Poate doar sa-i ocolim...
Fire intinse
nelu.p

Gica Chioru
senior member

Mesaj de Gica Chioru » 05 Oct 2004 17:43

Incepand de saptamana asta, taxa generala de 150 000 lei.

ovidiu14
junior member

Mesaj de ovidiu14 » 05 Oct 2004 19:40

da...exact...se spune ca au scos gardul ce delimita cele doua zone....
ha ha ha ....si iarasi se spune ca baietii l-au scos ca nu puteau sa bage plasele in locul de 300k pt ca nu le permitea apa asa ca au mutat totul in locul unde se poate baga plasele ...
am fost luni pe balta ...am stat 3 ore ca spectator langa doi pescari dotati cu scule si momeli si care nu au vazut un "tzac" macar...
la mai mare
intins la maxim va fie firul...

Scrie răspuns