e super misto trucata....
acum pe bune... eu fac curse multe in State si pot sa-ti spun ca madam Caterina i-a rupt pe americani. 11 septembrie a fost o joaca de copii pe langa ce a facut Caterina. daca intri pe autostrada 10 inseamna ca ori esti nebun, ori esti cu camionul (cu rezervoarele full de motorina). pretul la carburanti a explodat pana la un nivel record. erau statii de benzina care vindeau carburant la pret de specula de 5 sase ori mai mare.
ce-i acolo ... este greu de inchipuit.
probabil ca forumurile de pescuit de la ei, vuiesc de acest subiect asa cum era la noi cand s-au intamplat dezastrele pe care nu vreu sa le mai amintesc.
Stima
Moose
Bush in New Orleans
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
- member
-
- member
pai problema a fost ca dezastrul a avut o amploare de neanchipuit.
nu cred ca poti sa-ti imaginezi cam ce distanta a fost cuprinsa de apa care depasea lejer doi metri... cum sa salvezi in cateva zile aproape 100 000 de oameni. ei nu publica cifrele adevarate, insa ele se stiu. sunt mii de martori carora daca le asculti povestirile te ia groaza... dar sti ca americanii sunt maestrii in manevre....
sa se descurce ca au cu ce...
Stima
Moose
nu cred ca poti sa-ti imaginezi cam ce distanta a fost cuprinsa de apa care depasea lejer doi metri... cum sa salvezi in cateva zile aproape 100 000 de oameni. ei nu publica cifrele adevarate, insa ele se stiu. sunt mii de martori carora daca le asculti povestirile te ia groaza... dar sti ca americanii sunt maestrii in manevre....
sa se descurce ca au cu ce...
Stima
Moose
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA