@butzi
ai vazut asta scrisa undeva?
@carp brigade
NU!
Noul cod rutier 2005
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
- Iliuta Goean
- maniac
Art.912.-(1) Suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule se dispune:
b) pentru o perioadă de 60 de zile, dacă titularul permisului de conducere cumulează, din nou, cel puţin 15 puncte de penalizare în următoarele 12 luni de la data expirării ultimei suspendări a exercitării dreptului de a conduce]Acesta este textul adoptat de Senat si trimis la aprobat
b) pentru o perioadă de 60 de zile, dacă titularul permisului de conducere cumulează, din nou, cel puţin 15 puncte de penalizare în următoarele 12 luni de la data expirării ultimei suspendări a exercitării dreptului de a conduce]Acesta este textul adoptat de Senat si trimis la aprobat
- tudorgabriel
- veteran
@carp brigade
de la Galati la Tecuci sunt numai localitati,sunt aprox 90 km,daca mergi cu viteza legala cam cat dureaza sa ajung eu acolo ,asta este un exemplu oarecare dar mai sunt nenumarate exemple in tara.
Ce facem noi cei care lucram in vanzari si ptr.noi timpul este foaret pretios
Cred ca soselele au fost facute gresit la origine.
Sunt pentru detector
de la Galati la Tecuci sunt numai localitati,sunt aprox 90 km,daca mergi cu viteza legala cam cat dureaza sa ajung eu acolo ,asta este un exemplu oarecare dar mai sunt nenumarate exemple in tara.
Ce facem noi cei care lucram in vanzari si ptr.noi timpul este foaret pretios
Cred ca soselele au fost facute gresit la origine.
Sunt pentru detector