unu dintre aia 306Iliuta Goean scrie: -306 pentru a discuta care sunt cele mai bune metode de a schimba becuri, care sunt cele mai bune, de unde se pot cumpara si cat costa
..
despre forumisti :::: TAAAAAAAAAAAREEEEEEEE
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
- Daniel Costache
- veteran
Re: despre forumisti :::: TAAAAAAAAAAAREEEEEEEE
Salutari din Miami
Tocmai mi-a clipit un beculet la memorie!
Pai mai este nevoie de inca 4 buc. forumisti pentru a invarti masa pe care s-a cocotat cel ce schimba becul.
Si inca de un matematician care sa stabileasca daca masa trebuie invartita in sens invers trigonometric la desurubare si in sens direct trigonometric la insurubarea "obiectului de iluminat" (sau viceversa).
Precis ca se vor mai gasi si cativa care sa calce pe bec.
Pai mai este nevoie de inca 4 buc. forumisti pentru a invarti masa pe care s-a cocotat cel ce schimba becul.
Si inca de un matematician care sa stabileasca daca masa trebuie invartita in sens invers trigonometric la desurubare si in sens direct trigonometric la insurubarea "obiectului de iluminat" (sau viceversa).
Precis ca se vor mai gasi si cativa care sa calce pe bec.
Orice momeli am folosi, pana la urma tot la viermisori ajungem !
Re: despre forumisti :::: TAAAAAAAAAAAREEEEEEEE
... greu, dar am inteles: tu esti in categoria celor 306Daniel Costache scrie:unu dintre aia 306Iliuta Goean scrie: -306 pentru a discuta care sunt cele mai bune metode de a schimba becuri, care sunt cele mai bune, de unde se pot cumpara si cat costa
..
- Tilea Gabriel
- Moderator
- Daniel Costache
- veteran
- Vlasin Florin
- maniac