Masina de pescuit
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
- member
Corect! Cea mai buna masina de mers la pescuit e cea a... colegului!
Am "noroc" de un prieten ce are probleme de sanatate si nu consuma deloc alcool, si mergem de obicei cu masina lui, sau cu a mea( un Clio, mic dar bun) si el conduce inapoi. O partida de pescuit fara o gura de palinca si 1-2 beri ( fara excese!!) mi se pare desueta. Parerea mea!
Am "noroc" de un prieten ce are probleme de sanatate si nu consuma deloc alcool, si mergem de obicei cu masina lui, sau cu a mea( un Clio, mic dar bun) si el conduce inapoi. O partida de pescuit fara o gura de palinca si 1-2 beri ( fara excese!!) mi se pare desueta. Parerea mea!
Multi chemati, putini alesi...(Pestii!!!) :))
Nissan Almera Hatchback 2002, motor 1498cmc, 90cp. Pana acum n-am avut probleme cu ea. Am bagat si lanseta de 3,60 din doua bucati (rabatat jumate bancheta spate). Am cumparat-o in septembrie 2006 de la firma de leasing la care lucrez cu 4760Euro inclusiv TVA (pretul pietei am vazut ca este in jur de 7500E, in prezent). E second, fosta masina de flota la Vodafone, dar bine intretinuta spre surprinderea mea si avea doar 56mii km facuti in 4 ani.
Singura mea suparare e ca daca vreau sa schimb o bieleta de directie trebuie sa schimb toata cutia ca doar asa se gaseste (eftin ca braga, putin peste 1000 de parai).
Singura mea suparare e ca daca vreau sa schimb o bieleta de directie trebuie sa schimb toata cutia ca doar asa se gaseste (eftin ca braga, putin peste 1000 de parai).
Gata, la sfarsitul anului o sa vedeti Forester-ul diesel (pentru fanii TDI).
Motor boxer 2000cc 150cp cutie cu 6 rapoarte.
Legacy-ul, care o sa fie primul model cu TDI lansat (feb/martie) are 5.6 consum mediu si 8.5sec de la 0-100. Cred ca si la Forester o sa fie cam la fel.
Motor boxer 2000cc 150cp cutie cu 6 rapoarte.
Legacy-ul, care o sa fie primul model cu TDI lansat (feb/martie) are 5.6 consum mediu si 8.5sec de la 0-100. Cred ca si la Forester o sa fie cam la fel.
Clubul sportiv Ovidius Constanta
www.ovidius.com.ro
www.ovidius.com.ro
Chiar daca trebuie sa repet : batrana Dacia!!!!!
Costa cat o mulineta mai buna si reparatia cat momeala si unele piese mai ieftin decat un set de calige si......................atat.
Nu e neaparat sa investesc in altceva, cand vad cu ce avioane va laudati sper sa se gaseaca cineva sa ma scoata din noroi
Costa cat o mulineta mai buna si reparatia cat momeala si unele piese mai ieftin decat un set de calige si......................atat.
Nu e neaparat sa investesc in altceva, cand vad cu ce avioane va laudati sper sa se gaseaca cineva sa ma scoata din noroi
DUMNEZEU ESTE PESCAR !!!
www.clubul-pescarilor.ro
www.clubul-pescarilor.ro
Daneze' nu mai da dume frate de "batrana Dacie"...cand tu iti plimbi sculele in masina de la firmaDANEZU scrie:Chiar daca trebuie sa repet : batrana Dacia!!!!!
Si ca tre sa ai grija la baia de ulei, pe balta, bineintelestibi micu scrie:Golf 4 ....singurul defect..nu a vrut sa vada STOCKERAU
Clubul sportiv Ovidius Constanta
www.ovidius.com.ro
www.ovidius.com.ro