E o chestie foarte tare. Sa inteleg ca esti fan Ray Mears si Bear Grylls?
Mi-ar placea mult sa fac asa ceva si chiar e o chestie in care nu poti spune ca "ai nevoie de bani". Singura expeditie de genul asta a fost in Delta. Chiar am dormit cu inima stransa...era o zona vizitata de mistreti, dimineata de caii salbatici(nu mai aveau mult sa ne joace in picioare) iar mancarea...dupa pricepere...sa vezi acolo trucuri doar doar sa prinzi un peste.
Chiar am si o trusa super folositoare pentru perioadele astea(alcatuita de mine, dar se gasesc si de cumparat).
In facultate am facut si un curs de orientare turistica in muntii Parang. O saptamana am tot alergat prin muntii aia. A fost superb.
Stau bine cu orientarea(atat pe harta cat si in general), dar atunci mi-am dat seama ca sunt foarte multe aspecte de care habar n-aveam. Apropo, orientarea turistica e chiar un sport, contratimp...foarte solicitant. Alergare pe teren accidentat, diferente de nivel, combinata cu orientarea pe harti speciale si totul contra timp.
Foarte misto!
Cam asa arata o harta(nu e chiar usor de citit, liziera, raurile, grohotisurile, cablurile de teleschi sau telescaun au toate simboluri diferite):