Mai bine da tu mie doua bblc-uri cu 500 ron bucata , alea ale taleNeamtul scrie:Bine,bine....mai vorbim noi.![]()
Hai sa-ti dau un Elite cu 270lei.![]()

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
@Marius.MariusBarbu scrie:Tara e obsedata de niste marci consacrate si tu esti obsedat de Shimano care culmea mai e si mai scump.
@ PaulPaul_sv scrie:offtopic
@Marius.MariusBarbu scrie:Tara e obsedata de niste marci consacrate si tu esti obsedat de Shimano care culmea mai e si mai scump.
Eu il inteleg. Nu pot spune ca sunt deacord cu el, dar il inteleg.
Sa-ti dau un exemplu.
Anul trecut o mare companie a dat premiu un Porche. Castigatorul, un tip respectabil pe la 32 de ani. Ce crezi ca a facut cu masina? (pe langa faptul ca a lovit-o la iesire din firma)
A vandut-o, iar cu banii pe care i-a luat pe masina si-a cumparat un Logan, in care a investit aproape toti banii (motor de merc brabus, body kit, NOS, ecu, audio, proiectoare transversale, suspensii, sasiu, frane ceramice, etc).
De ce? pentru ca vrea si poate.
Paul,inteleg ce vrei sa spui dar...hai sa nu exageramPaul_sv scrie:offtopic
Eu il inteleg. Nu pot spune ca sunt deacord cu el, dar il inteleg.
Sa-ti dau un exemplu.
Anul trecut o mare companie a dat premiu un Porche. Castigatorul, un tip respectabil pe la 32 de ani. Ce crezi ca a facut cu masina? (pe langa faptul ca a lovit-o la iesire din firma)
A vandut-o, iar cu banii pe care i-a luat pe masina si-a cumparat un Logan, in care a investit aproape toti banii (motor de merc brabus, body kit, NOS, ecu, audio, proiectoare transversale, suspensii, sasiu, frane ceramice, etc).
De ce? pentru ca vrea si poate.
Iti recomand century FBS sau century armalite mk III de 3 lbs ambele,drill(adrenalina) 100% garantat !Ciuchi scrie:oscilez intre 3lb si 3,5lb. Vreau sa am ceva distanta si la lanseuri dar in acelasi timp vreau ceva placut in dril.
Nu mai imi plac bete care cu un ciortan de 2-3 kg ai impresia ca tragi plumbul![]()
Am pescuit spre finalul sezonului trecut cu niste bete de la k-karp si anume Intrepid. Vreau sa va spun ca in dril sunt... n-am cuvinte. O placere cu orice peste la capatul celalalt :)