NADIRE CU BULGARI
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
- new member
uite aici : http://www.totalfishing.ro/lopatica-pen ... -9134.htmlclaudiudnl scrie:Stie careva unde as putea gasi o lopata de nadire ce se poate atasa la manerul de la minciog.Si cam la ce distanta pot nadi cu ea.Multumesc
Atasata pe o coada de minciog de 1,8 m, poti sa nadesti la max 50 m cu ceva indemanare. Sa ai spor...
-
- new member
claudiudnl scrie:Multumesc mult.Mi se pare cam putin 50 de metri.Se potriveste oare la coada de minciog de la senzor lux?
iti zic din experienta ca nu arunci mai mult de 50 m cu lopata. daca vrei sa dai peste 50 m foloseste catapulta pentru nadire. ( vezi postarile din acest topic )
Din cate stiu, coada de la minciogul Senzor Lux tot 1,8 m are. Cam asta este masura standard la o coada de minciog pt. crap.
-
- new member
normal ar trebui sa se potriveasca . si totusi sint standard.si acelas filet cu cel de la avertizori.claudiudnl scrie:Am si catapulte si rachete si bastoane si prastii dar ma gandeam ca ar merge mai repede cu o lopata de genu din moment ce nu trebuie mulinat si alte chestii.Ma refeream daca se potriveste oare pe filetul de la coada de minciog senzor fiindca nu cred ca is marimi standardizate
cine gaseste greseli de ortografie poate sa le pastreze
da, toate filetele sunt standard cu pas de 9/5florinw scrie:normal ar trebui sa se potriveasca . si totusi sint standard.si acelas filet cu cel de la avertizori.claudiudnl scrie:Am si catapulte si rachete si bastoane si prastii dar ma gandeam ca ar merge mai repede cu o lopata de genu din moment ce nu trebuie mulinat si alte chestii.Ma refeream daca se potriveste oare pe filetul de la coada de minciog senzor fiindca nu cred ca is marimi standardizate
daca folosesti catapulta nu mulinezi mult ca la racheta. la catapulta mulinezi maxim 6 metri.
-
- veteran
Adevarat, dar daca cauti o modalitate de nadire rapida si mai ales precisa, si nu ai nevoie sa nadesti mai departe de 50-60, lopata este perfecta. Cu lopata nadesti de 2 ori mai repede(zic si eu asa, aproximativ, daca nu de 3 ori) aceeasi cantitate de nada ca , cu catapulta.marian_popescu23 scrie:si nu vei reusi niciodata sa arunci la fel de departe ca si cu catapulta
P.S. Eu personal sunt pro catapulta, la "lopata" nu ma prea pricep, dar am un prieten aici in SM care e profesor la lopata

daca arunca la 70-80 m cu lopata eu ii dau 5000 euro!ReMuS L scrie:Adevarat, dar daca cauti o modalitate de nadire rapida si mai ales precisa, si nu ai nevoie sa nadesti mai departe de 50-60, lopata este perfecta. Cu lopata nadesti de 2 ori mai repede(zic si eu asa, aproximativ, daca nu de 3 ori) aceeasi cantitate de nada ca , cu catapulta.marian_popescu23 scrie:si nu vei reusi niciodata sa arunci la fel de departe ca si cu catapulta
P.S. Eu personal sunt pro catapulta, la "lopata" nu ma prea pricep, dar am un prieten aici in SM care e profesor la lopata, nadeste precis si rapid cu ea la vreo 70 -80 metrii