Boilies Carping Club

Discutii despre nade si momeli - bile, mixuri, seminte, pregatire, componenta, conservare, retete, rezultatele lor etc

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
Avatar utilizator
victorash
member
Mesaje: 274
Membru din: 11 Iun 2007 14:04
Contact:

Mesaj de victorash » 14 Sep 2010 11:59

<<sunt "saramurist", imi place sa mananc peste>>

nu e timpul pierdut sa vii pe calea cea buna :lol: ....nu zic ca e rau sa mananci un peste, dar e bine sa lasi 20 in locul lui in balta...cel putin asta este normalitatea la mine, desi eu cu pestele mancat nu ma prea impac..

Avatar utilizator
alex_mures
veteran
Mesaje: 593
Membru din: 23 Ian 2008 20:35
Localitate: TG-MURES
Contact:

Mesaj de alex_mures » 14 Sep 2010 13:52

bravo sharky
frumos pestii a dat Nae&Sec ;-)
apropos la Boliesmania veniti :?:
Crap Livada 10 kg
TGM Carp Team

Avatar utilizator
Sharky
member
Mesaje: 149
Membru din: 30 Sep 2003 13:32
Localitate: Bucuresti
Contact:

Mesaj de Sharky » 14 Sep 2010 17:05

salut alex, multumim
la boilesmania doar "in vizita"
Dan Petre aka Sharky
www.drcrap.ro
Carping Club

Avatar utilizator
alex_mures
veteran
Mesaje: 593
Membru din: 23 Ian 2008 20:35
Localitate: TG-MURES
Contact:

Mesaj de alex_mures » 14 Sep 2010 19:33

va asteptam cu o palinca din aia buna ;-) stii tu
Crap Livada 10 kg
TGM Carp Team

Pilbak Levente
member
Mesaje: 276
Membru din: 18 Feb 2009 09:54
Localitate: Cluj-Napoca
Contact:

Mesaj de Pilbak Levente » 19 Sep 2010 12:38

vreau sa incep sa fac niste boilessuri din mixul classic meat!Cam cat lapte de porumb trebuie la un kilogram de mix asa aproximativ,pt ca nu as vrea sa stric mixul degeaba?
Asteptam primavara

dariusiacob
member
Mesaje: 206
Membru din: 26 Ian 2009 21:35
Localitate: Cluj-Napoca

solubile

Mesaj de dariusiacob » 19 Sep 2010 13:23

sorin rudeanu scrie:
bebe81 scrie:
Pe ambalajul mixului veti gasi si o recomandare clara si precisa pentru alcatuirea partii lichide. . De asemenea, pe langa mix vor fi disponibile si alte ingrediente pe care le folosim si le producem : SSS-extract din porumb, amino, arome..etc
Respecta dozajul recomandat de ei si nu vei regreta :lol:

Avatar utilizator
victorash
member
Mesaje: 274
Membru din: 11 Iun 2007 14:04
Contact:

Mesaj de victorash » 19 Sep 2010 20:10

reteta carping pt boiliesurile classic:

1 kg CLASSIC Meatmix, 50 ml Meatamino, 50 ml CSL, 10-15 ml aromă Meat, 1 ml ulei esential de piper negru,
0,5 ml Acid NButiric, 10 ml ulei de somon, 10 ouă de dimensiune medie (sau cantitatea echivalentă de Solubil Sweetcorn Shot pentru boilies-uri solubile ~300 ml ). CLASSIC Meatmix poate fi folosit cu succes în orice sezon şi în orice combinaţie de arome.

Pilbak Levente
member
Mesaje: 276
Membru din: 18 Feb 2009 09:54
Localitate: Cluj-Napoca
Contact:

Mesaj de Pilbak Levente » 19 Sep 2010 20:32

victorash scrie:reteta carping pt boiliesurile classic:

1 kg CLASSIC Meatmix, 50 ml Meatamino, 50 ml CSL, 10-15 ml aromă Meat, 1 ml ulei esential de piper negru,
0,5 ml Acid NButiric, 10 ml ulei de somon, 10 ouă de dimensiune medie (sau cantitatea echivalentă de Solubil Sweetcorn Shot pentru boilies-uri solubile ~300 ml ). CLASSIC Meatmix poate fi folosit cu succes în orice sezon şi în orice combinaţie de arome.
mersi de informatii!!
Dar la partea lichida nu se poate folosi Meat Liquidul care daca bine am inteles contine toate ingredientele de mai sus numai nu stiu daca in cantitatea necesara?
Asteptam primavara

Pilbak Levente
member
Mesaje: 276
Membru din: 18 Feb 2009 09:54
Localitate: Cluj-Napoca
Contact:

Mesaj de Pilbak Levente » 19 Sep 2010 20:33

victorash scrie:reteta carping pt boiliesurile classic:

1 kg CLASSIC Meatmix, 50 ml Meatamino, 50 ml CSL, 10-15 ml aromă Meat, 1 ml ulei esential de piper negru,
0,5 ml Acid NButiric, 10 ml ulei de somon, 10 ouă de dimensiune medie (sau cantitatea echivalentă de Solubil Sweetcorn Shot pentru boilies-uri solubile ~300 ml ). CLASSIC Meatmix poate fi folosit cu succes în orice sezon şi în orice combinaţie de arome.
mersi de informatii!!
Dar la partea lichida nu se poate folosi Meat Liquidul care daca bine am inteles contine toate ingredientele de mai sus(inafara de SSS) numai nu stiu daca in cantitatea necesara?
Asteptam primavara

cristian rudeanu
junior member
Mesaje: 69
Membru din: 08 Mar 2004 12:11

Mesaj de cristian rudeanu » 20 Sep 2010 07:27

@ Pilbak Levente

Ai inteles foarte bine, Meat Liquid contine toate ingredientele necesare partii lichide, iar cantitatea recomandata este de 125 ml/kg mix.

Scrie răspuns