LIVADA , BIHOR
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
Nu e nicio reclama, de fiecare data cand postez capturi specific si bilele cu care am prins, indiferent ca sunt Ghiti Baits, Dynamite Baits sau Quest Baits.
Mi se pare normal sa fac asta, poate pe altii i ajuta.
Legat de "ciortani" acum cativa ani ne bucuram daca prindeam un crap de 2-3 kg (ciortan) iar acum am ajuns sa le zicem ciortani la tot ce este sub 15 kg, ba chiar mai mult..daca nu are minim 10 kg unii nici nu il mai cantaresc, sub pretextu' "e prea mic pentru poza".
Nu credeti ca ni s-a ridicat un pic cam sus nasu? Uitati de unde ati plecat...pacat.
Conditiile de pescuit sunt aceleasi, somnul pitic a fost scos in mare parte, nu mai iti da batai de cap.
Singura modificare e ca nu se mai poate lasa masina in stand, ea trebuie dusa intr-o parcare (langa filigorie)
Am nadit foarte putin...maxim 3 kg de bile si 2 de pellete
Legat de "ciortani" acum cativa ani ne bucuram daca prindeam un crap de 2-3 kg (ciortan) iar acum am ajuns sa le zicem ciortani la tot ce este sub 15 kg, ba chiar mai mult..daca nu are minim 10 kg unii nici nu il mai cantaresc, sub pretextu' "e prea mic pentru poza".
Nu credeti ca ni s-a ridicat un pic cam sus nasu? Uitati de unde ati plecat...pacat.
Conditiile de pescuit sunt aceleasi, somnul pitic a fost scos in mare parte, nu mai iti da batai de cap.
Singura modificare e ca nu se mai poate lasa masina in stand, ea trebuie dusa intr-o parcare (langa filigorie)
Razvan Grindean
- carp addicted-
- carp addicted-
- Jonny Leordean
- member
Bv Razvan, total de acord cu ,,ciortani" si eu mai obisnuiesc sa nici nu-i cantaresc care is sub 10 kg in sa daca stam bn si ne gandim fiecare peste are frumusetea lui,defapt pescuitul in sine si placerea de a pescuii nu sta doar in captura ci de la pregatitul bagajelor, a nadei pana la instalatul pe stad si pregatirea monturilor face din pescuit o adevarata placere.Numai bn fir intins in continuare.M@tr|X| scrie:Nu e nicio reclama, de fiecare data cand postez capturi specific si bilele cu care am prins, indiferent ca sunt Ghiti Baits, Dynamite Baits sau Quest Baits.
Mi se pare corect ba chiar ar fi interesant daca toata lumea ar face asa.M@tr|X| scrie:Nu e nicio reclama, de fiecare data cand postez capturi specific si bilele cu care am prins, indiferent ca sunt Ghiti Baits, Dynamite Baits sau Quest Baits. Mi se pare normal sa fac asta, poate pe altii i ajuta.
Suntem pe topicul baltii Livada. Nu tre' sa ma certiLegat de "ciortani" acum cativa ani ne bucuram daca prindeam un crap de 2-3 kg (ciortan)

Niciodata. Uiti ca balta se lauda cu balauri. Momentan sunt la cutie.Nu contest, ati scos pesti frumosi dar uita-te pe postarile mai vechi.Se compara greutatile?Asa zic si euNu credeti ca ni s-a ridicat un pic cam sus nasu? Uitati de unde ati plecat...pacat.

Multumesc de info. E un detaliu care lipseste in majoritatea descierilor partidelor de pescuit. Lipsa acestui detaliu face ca pescaru' de rand sa perceapa pescuitul la boiles ca fiind extrem de scump..In fine, asta-i alta discutie.
Fire intinse.
Eh...nu te cert :)))Albert scrie:Suntem pe topicul baltii Livada. Nu tre' sa ma certi.Voi o promovati ca fiind balta cu balauri
![]()
Eu nu am promovat niciodata Livada ca o balta cu balauri, cu toate ca am prins acolo mai multe bucati peste 20 kg, iar recordul personal este tot pe Livada 22,5 kg.
Este adevarat ca media a mai scazut...sau...poate ca nu mi-au intrat mie, nu se stie. Vom vedea asta la sfarsitul sezonului.
Fire intinse ! :)
Razvan Grindean
- carp addicted-
- carp addicted-