varsolt-zalau
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
Pai..daca eviti mesesniul si varsoltul..mai ramane partea dinspre Recea..care iar e aglomerata:))De fapt tot barajul e aglomerat...cred ca mai curand se pune problema in felul urmator:pescuiesti unde gasesti loc, nu unde vrei:)Oricum, fiecare zona are particularitatile ei...parti bune si parti rele:)Important e sa stii exact ce vrei si apoi te hotarasti unde mergi..ca peste este, har domnului:)
- Kulcsar Laszlo
- Site editor
- Kulcsar Laszlo
- Site editor
- monicapop
- member
AHHHA
Ei noi o sa incercam .. oricum .. daca nu incerci .. nu poti sa stii niciodata ..se zice ca daca nu esti pe balta sigur nu prinzi nika cu betele in garaj
asa ca speram ca pina in august . se trezesc si crapi .. cu o foame de lupi 

MAI BINE O ZI URITA LA PESCUIT DECIT O ZI FRUMOASA DE MUNCA
- Kulcsar Laszlo
- Site editor
- monicapop
- member
desi sperantele is 0 dupa cum zici . sper sa ..... offf of mi pare rau (( nu zic nika la sotu ca se demoralizeaza mai rau decit mine ((Kulcsar Laszlo scrie:Am vorbit cu prietenul meu, s-a intors ieri seara de la pescuit. Rezultat 0 crap si 31 de bucati de caras (in jur de 200 grame). Cineva a prins un ciortan de 1.1 kilograme la boabe (Carp Expert de vanilie), la apa mica. (1.5 m)
- monicapop
- member
Sperantele sunt intotdeauna infinite ..... rezultatele sunt zeromirceaef scrie:

Fir intins,[/quote]
asa e eu zic mereu ca stind acasa nu stii niciodata .. cum putea sa se termine ..sesiunea de pescuit .. ai dreptate
- Kulcsar Laszlo
- Site editor
stai linistita Monica. Sunt cazuri cu pescari celebrii si care se si pricep la pescuit, sa se duca la Sarulesti sau la St. Cassien si sa se-ntoarca fara a vedea macar un solz de peste. Si eu, si tu (sunt sigur de asta) am avut sesiuni in care daca ai fi pus chiar si inelul de aur de la mana pe un carlig (cu montura fir de par, bine-nteles) si tot nu prindeam.