varsolt-zalau

Intrebari, discutii sau raportari despre locuri de pescuit, rezultate partide, etc

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

monicapop
member

Mesaj de monicapop » 17 Iun 2005 15:49

Kulcsar Laszlo scrie:stai linistita Monica. Sunt cazuri cu pescari celebrii si care se si pricep la pescuit, sa se duca la Sarulesti sau la St. Cassien si sa se-ntoarca fara a vedea macar un solz de peste. Si eu, si tu (sunt sigur de asta) am avut sesiuni in care daca ai fi pus chiar si inelul de aur de la mana pe un carlig (cu montura fir de par, bine-nteles) si tot nu prindeam.
AIAIAIIA cita dreptate ai .. asaaaa e .. eu am prieteni care mai spera in ceva crapi pe cassien si nu numai .. endine nu e un lac .. usor ca sa il chem asa .. sunt zii care pt uni trec fara nici un bip .. si asa saptamini dar se incearca .. nu stiu . dar .. norocul pina acum ( ca sa nu ii zic . ca is capabila de pescuit :P)dar conteaza mult . "omul potrivit la momontul oportun " nu se stie niciodata .. defapt la endine ma pot mindri eu si sotul de 3 pesti in 6 ore de pescuit .. talie nu inferioara la 20 .. kg .. unde a venit si recordul nostru .. anual .. si de ce nu .. absolut .. asa ca .. sper ca sa ne vedem, cind ajungem acasa pt o ses de pescuit ..
MAI BINE O ZI URITA LA PESCUIT DECIT O ZI FRUMOASA DE MUNCA

Kulcsar Laszlo
Site editor

Mesaj de Kulcsar Laszlo » 17 Iun 2005 15:56

Sau cum e si mesajul tau:

Mai bine o zi urata la pescuit, decat o zi frumoasa de lucru.
Numai bine, sa ne intalnim cu bine.

monicapop
member

Mesaj de monicapop » 17 Iun 2005 16:22

Kulcsar Laszlo scrie:Sau cum e si mesajul tau:

Mai bine o zi urata la pescuit, decat o zi frumoasa de lucru.
Numai bine, sa ne intalnim cu bine.
hmmm dar ce are mesajul meu .. sau tu esti unul inrait de munca ta :? ei de la una care nu munceste .. pot ca sa zic si eu .. ca nu poate .. prefera pesc in loc de munca ca nici nu stiie ce e aia .. dar .. totusi prefer o zii de ploaie .. frig decit 8 ore . la munca :P
toate cele bune .. si sa ne vedem cu bine
MAI BINE O ZI URITA LA PESCUIT DECIT O ZI FRUMOASA DE MUNCA

Kulcsar Laszlo
Site editor

Mesaj de Kulcsar Laszlo » 30 Iun 2005 14:28

Sambata s-au prins primele examplare mai instarite de crap. Evident la porumb.

nick h.
senior member

Mesaj de nick h. » 30 Iun 2005 20:56

ce inseamna mai instarite?

Kulcsar Laszlo
Site editor

Mesaj de Kulcsar Laszlo » 01 Iul 2005 13:46

Al mai mare era de 3 kile, din pacate nu eu eram faptasul. Nu stiu ce se intampla de nu prea se prinde peste.

nick h.
senior member

Mesaj de nick h. » 06 Iul 2005 20:29

Laci ceva noutati despre Varsolt? Te-ai interesat daca cei din alte judete pot pescui cu taxa de zi?

Kulcsar Laszlo
Site editor

Mesaj de Kulcsar Laszlo » 10 Iul 2005 16:55

Scuze azi (duminica) am revenit de pe munti, dupa o saptamana departe de pescuit, Luni ma interesez mai exact, dar asa stiu ca se achita 200 000 lei. Apa barajului e scazut (informatiile le am de la tata) se pare ca sunt ceva probleme cu digul principal.

Albert
senior member

Mesaj de Albert » 11 Iul 2005 10:19

Nasol ca scade apa....iar curata baietii balta de peste, cum a fost acum cativa ani buni :o

Kulcsar Laszlo
Site editor

Mesaj de Kulcsar Laszlo » 11 Iul 2005 12:00

Cei de la administratia barajului sunt nevoiti sa reduca cantitatea de apa in lac, din cauza previziunilor meteo nefavorabile (ploi, ploi, .... ploi) dar nu prea cred ca se curata de pesti lacul in acest an. Sunt controale severe si stricte, Acum se vede cine are permis de pescuit, pana anul in curs nu prea gaseai loc pe malul apei, iar acum he, he, he,... Alta situatie.

Scrie răspuns