Intrebari, discutii sau raportari despre locuri de pescuit, rezultate partide, etc
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
nelubalaj
- member
La multi ani Razvane!
Insista nu te lasa, pana la urma va venii si Crapul.
Parerea mea insista tot pe baltile alea "ieftine" satisfactia va fi mult mai mare daca-l prinzi pe donmul Crap.
si daca mai multi pescari iti va lua exemplu, administratorii de pe celelalte balti vor fi nevoiti sa scada preturile si ei

Nelu B.
-
mirceaef
- veteran
-
supercarpio scrie: Ce dimensiuni folosesti si cum e cu taxa? Alte balti mai recomanzi? Poate o iesire la Dunare ar fi mai recomandata?
16-18 mm cand mi le fac prietenii, 20mm cand dau cu "redimeid", anul trecut taxa era 350mii lei vechi, anul asta n-am ajuns ca a fost inchisa.
Daca tot zici ca vii cu boiliesuri, du-te la Tancabesti, pestele stie de ele, si tragi sigur de ceva crapi, ca pe alte balti s-ar putea sa ai surprize....
Dunarea e cam mov de la atatea inundatii. Iar baietii de la meteo ii tot dau cu avertismentele 'nainte.
EFM
Carping Club
-
iulian
- member
sau incearca la Peris , rezultatul este garantat , daca stai mai mult de 24 de ore .
iulian staicu
-
supercarpio
- junior member
Multumesc tuturor pt. raspunsuri (destul de putine...ce e drept...m-as fi asteptat la mai multe...).
Ajung in ROM pe 22 Iulie. Sper ca pescuitul sa fie ca-n copilarie...
Noi detalii, daca aveti, ar fi apreciate pe email.
Multumesc anticipat,
Marius
-
vanghele
- junior member
supercarpio scrie:De furat..stiu si voi fi pregatit...tot tigania aia a ramas pe acolo?
supercarpio scrie:Ajung in ROM pe 22 Iulie. Sper ca pescuitul sa fie ca-n copilarie...
Exact ca-n copilarie! Aceeasi hoti, doar ceva mai maturi.