Senzatii tari...RECORD Personal
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
Senzatii tari...RECORD Personal
Astazi 15.7.2004 am prins pe balta Gogosari 1(la plopi-asa se mai numeste) un record personal de 11 kg(cteno),si un crap de 4,5 kg.Drilul cu tenul a durat timp de 30 min.(daca nu mai mult ;mia incurcat 2 lansete a fost un adversar redutabil)-a fost prins la ora 8 dimineata(acum este ora 11 cand scriu acest mesaj);crapul a fost prins la 2:30 noaptea si drilul a durata 40 min.(a durat asa mult pentru ca nu aveam proiectorul pus si apa la mal era prea mica si a trebuit sa intre taicameu pana la 10 m in larg cu lanterna).Ambi pesti a fost la 4 boabe in lapte(am dat si la boiles si am scapat unul la el),le-am plantat.Crapul a fost eliberat(dupa multe certuri cu taicameu),iar tenul din pacate nu a avut aceiasi soarta el fiind adus acasa.Nu aveam camera de filmat la mine si taicameu a zis ca nu il elibereaza pana nu il filmeaza,si am plecat repede acasa(ca sa nu moara) si l-am filmat(ca sa se dea mare taicameu,desi eu l-am prins)acum sunt dupa 3 de la captura si inca mai tremur...
Felicitari pentru captura. Daca faci un mpg da-mi-l si mie pe mail, pls!
Aveam si eu in plan sa ajung pe la Gogosari. La intrebarile lui Gabi as mai adauga una, referitoare la accesul pe balta (drum, cum e pe timp ploios). Inca ceva, se pescuieste la boiles pe balta asta?
De Vieru (2&3), Hodivoaia (1&2) si Putineiu (2&3) ce ai putea sa ne zici?
Aveam si eu in plan sa ajung pe la Gogosari. La intrebarile lui Gabi as mai adauga una, referitoare la accesul pe balta (drum, cum e pe timp ploios). Inca ceva, se pescuieste la boiles pe balta asta?
De Vieru (2&3), Hodivoaia (1&2) si Putineiu (2&3) ce ai putea sa ne zici?
Nu este nici o taxa(doar autorizatie de pescuit eliberata de agvps Giurgiu-care costa pana in 600.000 lei pe an,sau o sticla de ceva la paznic)...La boiles am dat de tras mia mai tras dar de prins sincer sa fiu n-am prins decat o data un ciortan la juma. de kg...Informatii despre balti gasiti la pagina trei(discutii generale)-topic---"inf despre balti"...Sunt prezentate toate baltile(sau aproape toate baltile care apartin de agvps-si pe care se poate pescuit cu acea autorizatie)