Andreea
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
hehehhe...hackbv ai fost tare
...ce sa zic ma descurc cat de cat avand in vedere ca sunt incepatoare insa ma enerveaza la culme cand am un crap in batz si incepe prietenu-mio cu indicatiile si cu comentarii
"tine batul sus",mulineaza,strange frana,destrange frana...dar invers nu ii convine

Azi, draga mea, n-am pescuit nimic.
- Stiam, iubitule, ai uitat banii acasa
.....
Andreea suparate o data si nu il baga in seama pt ca shi eu aveam un prieten care tot asha imi facea pana cand mam enervat shi am inceput sa merg la pescuit pe ascuns fara el ca sa nu ma mai streseze :)) shi ori cum shi acuma cand mai ajung cu el la pescuit tot imi da indicatzii dar nu il mai bag in seama :)) dar daca te invatza de bine atunci nu e ceva rau va dura ceva vreme pana va prinde incredere in ceea ce faci tu shi atunci nu te va mai stresa :)
nu ma pot supara chiar asa..
stau si ascult mai bine...ca singura oricum nu imi place sa merg la pescuit...si nu am nici carnet inca asa ca pe jos nu ma prea vad plimbandu-ma cu sculele in spate vreo 25 de km:
o zi buna tuturor

o zi buna tuturor

Azi, draga mea, n-am pescuit nimic.
...
nici in Bv nu e mai roz treaba sunt vreo 2-3 mai bune shi in rest pauza pe baraje are toane rau de tot pestele shi cam asta e shi prin bv daca te gandeshti sa ajungi prin Bv vreodata ma anuntzi shi te ajut eu sa ajungi pe cateva baltzi mai bune