Intrebari, discutii sau raportari despre locuri de pescuit, rezultate partide, etc
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
the_mav
- new member
salutare tuturor...
a incercat cineva in ultima perioada balta Teiu Deal sau Oarja din Ag?
weekendul trecut am incercat pe Oarja, dar au stat toate ca in fantana pentru multe ore bune si am renuntat in cele din urma...
in schimb am avut ocazia ca la recuperarea finala a unei lansete, la vreo 15 m de mal, un exemplar foarte frumos sa "doarma" exact peste linie si sa il "mangai" pe burta cu firul, ceea ce l-a deranjat putin si l-a facut sa plece dupa ce si-a aratat coama

proud owner of a saab... car for the moment, planning for a plane
-
the_mav
- new member
proud owner of a saab... car for the moment, planning for a plane
-
ovidiu
- new member
Salut, eu sunt din Pitesti. La Oarja e tzeapa , nu se face treaba deloc. Am mai incercat la Valcele darnu trage deloc, acolo ii vezi prin apa cum se misca pe langa mamaliga si nimic.... Nu stiu n-au mai ramas balti bune in Arges, in afara de Stolnici care deocamdata e inchis...
-
Cristi-Mosharu
- member
-
Calmatziu, jud. Olt...stie careva ..ceva????
ma tot "omoara" cumnatu' cu balta asta..."cica" are alea...alea..si somn..
neamu-le...care stii ceva...baga la greu

Eat...
Spleep...
Fuck...

Go fishing!!!
-
ms
- new member
-
ovidiu scrie:Am mai incercat la Valcele darnu trage deloc, acolo ii vezi prin apa cum se misca pe langa mamaliga si nimic....
salut,
Ovidiu, ai vazut crap la valcelele(daca vorbesti de barajul de pe arges...) Eu am incercat pe acolo, dar am fost "descurajat" de cineva, cum ca nu ar mai fi crap de cand au golit odata barajul, aproape de secare.
Daca stii ca ar fi totusi, da-mi si mie un semn. E o zona superba si as "trage o fuga" de cateva zile, daca as sti ca sunt si sanse...
multzam.
ms
-
ms
- new member
-
ovidiu scrie:Salut, eu sunt din Pitesti. La Oarja e tzeapa , nu se face treaba deloc. Am mai incercat la Valcele darnu trage deloc, acolo ii vezi prin apa cum se misca pe langa mamaliga si nimic.... Nu stiu n-au mai ramas balti bune in Arges, in afara de Stolnici care deocamdata e inchis...
-
tibi1705
- new member
Salutare,
Cine ma poate ajuta cu niste informatii recente despre balta asta de la Marghea, cunoaste cineva taxe, detalii despre acces, ceva capturi recente, sau m-ar multumii si un nr de tel/ pers de contact...
-
gioxx
- member
de ce nu incercati Mozacu? capturi mari, balta mare, frumoasa
-
Allen B.
- new member
Incercati Stolnici....
CS Oltenia Fishing