am fost vineri la sarulesti, nu am prins mare lucru, a batut un vant ingrozitor si in plus tot pestele era in mal in bataie.
2 prieteni sunt la crap la dunavat (incinta privata) si au prins bine, 2 oameni in 2 zile 18 bucati intre 2-6 kg
Luni 10 mai
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
- Iliuta Goean
- maniac
Luni 10 mai
Nu face ce nu-ti place!
eu am fost sambata la Dumbravita, pe la 4 AM eram deja pe balta si la 5 am inceput treaba. nu a mers grozav, numa' caras peste 200 g, crap ioc... vremea a fost iarasi de nota 10, soare si un vant foarte usor, placut. la 2 PM am plecat pentru ca aveam si alta treaba, oricum ne-am facut plinul de aer curat si am luat si ceva peste.
surpriza zilei insa a fost un crap de 5 kg scos de cineva la 15 metri mai incolo... cu o zi inainte, un prieten (cu care de altfel am si fost), a prins cca. 15 kg de caras mare dar si un cteno la 4 kg.
acelasi patron, aceleasi tactici: se umba la apa (cel tarziu pana la ora 12 nivelul creste cu 15-25 cm), nu cred insa ca se furajeaza ca la Vadul Rosu.
aici o sa ma mai intorc... e mai fain decat in alte locuri de prin Brasov. e de altfel locul frecventat de mine cel mai mult anul trecut.
fir intins!!
surpriza zilei insa a fost un crap de 5 kg scos de cineva la 15 metri mai incolo... cu o zi inainte, un prieten (cu care de altfel am si fost), a prins cca. 15 kg de caras mare dar si un cteno la 4 kg.
acelasi patron, aceleasi tactici: se umba la apa (cel tarziu pana la ora 12 nivelul creste cu 15-25 cm), nu cred insa ca se furajeaza ca la Vadul Rosu.
aici o sa ma mai intorc... e mai fain decat in alte locuri de prin Brasov. e de altfel locul frecventat de mine cel mai mult anul trecut.
fir intins!!
- cristian_dj4all
- junior member
-
- member
Am fost sambata iar pe balastierele de la Domnesti, vant puternic si apa tulbure-furtuna din ultimele zile surpase cam 1,5 m din mal.Nimic deosebit doar 3 ciortani in jur de 1 kg si cam 4-5 kg de caras la 250-300g.Mentionez ca eram doar 2 persoane pe toata balta si au inceput sa mai apara pescari doar de la ora 13 cand incepuse sa mai cada vantul.O sa mai incerc si saptamana viitoare cu plecare de vineri seara sa am timp sa momesc locul ca poate asa sa conving si ceva mai mare sa vina.
Fir intins!
Fir intins!
Am fost plecat citeva zile in Delta si am ajuns si la Perisor . Am avut timp de 2 ore placerea sa fac citeva lanseuri dupa stiuca . Rezultatul - 1 stiuca la vreun 1.5 kg si 1 biban la vreo 600 grame ( frumos foc ! ) . In rest se prinde numai in incinte - apa e mare in rest si stiuca toata e bagata in stuf . Avatul merge si pe canale si chiar si pe bratele Dunarii - dar cu nazuri . Cind mai scade apa - mai vorbim !!