Caseina
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
- Dani Hentiu
- maniac
- Mesaje: 1210
- Membru din: 26 Feb 2004 13:04
- Localitate: DEVA
- Contact:
Am facut 10kg de boiles din 30%lapte praf,15%faina peste,15%faina de malai,15%srot de soia,15%faina alba de griu,10%gris+niste arome,uleiuri si un conservant alimentar.Nu este o reteta testata deci nu stiu la ce sa ma astept,de acea va intrb pe voi cei care a-ti folosit ceva asemanator,daca credeti ca ar putea da rezultate pe o apa unde crapul nu a mai vazut boilesuri niciodata?
- Iliuta Goean
- maniac
- Mesaje: 1416
- Membru din: 11 Dec 2002 17:25
- Localitate: Delta Dunarii
- Contact:
- Iliuta Goean
- maniac
- Mesaje: 1416
- Membru din: 11 Dec 2002 17:25
- Localitate: Delta Dunarii
- Contact:
-
- member
- Mesaje: 251
- Membru din: 09 Oct 2003 22:23
Daniel,
Nu are legatura faptul ca in lacul respectiv nu s-a pescuit cu boilies.Daca amestecul de baza cuprinde cit mai multe elemente nutritive,crapul se va obisnui sa le manince.Subscriu si eu celor care au postat anterior,cam mult lapte praf,dar...nu se stie!Inca o sugestie,daca-mi permiti:cauta sa utilizezi diametre cit mai mici,mai ales la inceput,chiar daca vei avea probleme la lansarea cu cobra.
Nu are legatura faptul ca in lacul respectiv nu s-a pescuit cu boilies.Daca amestecul de baza cuprinde cit mai multe elemente nutritive,crapul se va obisnui sa le manince.Subscriu si eu celor care au postat anterior,cam mult lapte praf,dar...nu se stie!Inca o sugestie,daca-mi permiti:cauta sa utilizezi diametre cit mai mici,mai ales la inceput,chiar daca vei avea probleme la lansarea cu cobra.
- Dani Hentiu
- maniac
- Mesaje: 1210
- Membru din: 26 Feb 2004 13:04
- Localitate: DEVA
- Contact:
Domnule Cezar,cu cobra m-am obisnuit,dar masuta mea de rulat este cea ieftina de pe pagina lui Iliuta,iar boilesurie dupa fierbere isi mai maresc putin diametrul asa ca nu am alta alternativa momentan, decit sa sper ca pesti le vor acepta asa cum sunt.Oricum multumesc tuturor celor care mi-au scris.
- Dani Hentiu
- maniac
- Mesaje: 1210
- Membru din: 26 Feb 2004 13:04
- Localitate: DEVA
- Contact:
- Musaro Adriano
- veteran
- Mesaje: 705
- Membru din: 29 Ian 2003 15:02
- Localitate: torino italy
salut hentiu, problema cu umflare boilesurilor (si deformarea in anumit casuri) depinde de la faina alba de grau care de obicei trebuie scosa de tot din mix sau folosita sub 5% de cantitatea complexiva mixului. Numai bine.
ps. faina de grau poate fi inlocuita cu procent mai mare de gris si malai (orcum au carboidrate multe si oricum sunt aliatoare.) Fir intins.
ps. faina de grau poate fi inlocuita cu procent mai mare de gris si malai (orcum au carboidrate multe si oricum sunt aliatoare.) Fir intins.