BogdanPopa scrie:Acum citeva zile am intrat pe forumul unui alt site de pescuit la crap,dealtfel cred ca foarte cunoscut,zic asta pt. ca am vazut acolo participind la discutii echipe sau pescari celebri in ale crapului.Recunosc ca sunt un incepator,pescuiesc exclusiv la crap doar de vreo 3,4 ani,dar sunt foarte dornic sa invatz ,sa ma ``utilez`` cu cele mai bune``scule`` si poate chiar sa particip la concursuri.Asta pina acum(cand am intrat pe acel site)..si mi-a pierit cheful de concursuri.Nu puteam sa cred vreodata ca o astfel de activitate,placuta..ba chiar sport(nu activitate),poate sa ajunga motivul unor balacareli,injurii si jigniri de genul care se poarta pe acel site.se dau in vileag unii pe altii cum au masluit fisele de arbitraj pe la concursuri pt a pleca afara la campionate mondiale,certuri legate de regulamente,interese ascunse,arbitrii si organizatori care ``trag``cu o parte a competitorilor,cine a furat peste la portbagaj si cine nu..crede-ti-ma ca am ramas mut si foarte scarbit si cred ca am sa ramin la pescuitul crapului de placere.RUSINE DOMNILOR CAMPIONI![]()
9 ..poate sa devina motivul unor balacareli,injurii si jigniri
daca vrei sa vezi un concurs corect ar trebuia sa faci o vizita Cupa CARP FAN editia a 5-a CETARIU 10 - 14 oct 2007