SOME ONE HAVE PROBLEME TO MAKE POP UP BOILIE ?

Discutii libere, pe teme de pescuit la crap.
Puteti purta orice fel de polemici in limitele unui limbaj civilizat.
Sunt permise orice subiecte legate de pescuitul crapului.
Vor fi sterse anunturile agresive sau obscene.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

DD
member

Mesaj de DD » 21 Iun 2004 09:28

Scuze pentru invelite vs invelita.
Problema este ca in instructiunile de folosire la toate cuptoarele cu microunde pe care le-am citit eu este specificat foarte clar ca este interzis sa introduci obiecte de metal sau folie (de aluminiu). Eu am incercat cu o cana care avea o banala dunga aurie si sa vezi de descarcari s-au intamplat in cuptor. In general se folosesc vase din ceramica (dar si astea speciale, nu incerca cu vase de lut) sticla si plastic (tot special) sau hartie.
Cand usuc boiles in cuptor eu le asez pe hartie (spre disperarea sotiei) folosita pentru prajituri, avand grija sa nu se atinga intre ele, putere maxima si programez 1.5-2 minute dar dupa primele 30 secunde intrerul si le mai rotesc cu mana pentru a le intoarce.
Invincibilitatea noastra depinde de noi, vulnerabilitatea inamicului, de el.
Sun Tzu

Gica Chioru
senior member

Re: SOME ONE HAVE PROBLEME TO MAKE POP UP BOILIE ?

Mesaj de Gica Chioru » 21 Iun 2004 11:36

north hunter scrie:It is very easy , you need to take 10 bouchon , you now , this pice of special wood you use to close a bottel of wine , you make them in small particules and you mixe in your mixe , forme the boilies , put them in very hot water 2 ' and they are ready as pop up .Thierry :wink:
Carpkillere,
put
ceva
in very hot water
si ai sa vezi ca
It is very easy
sa desconspiri pe cineva. Adica pe tine.

Daniel Costache
veteran

Mesaj de Daniel Costache » 21 Iun 2004 13:29

Iliuta Goean scrie: casina
ce este si unde gasesc de cumparat?
Salutari din Miami

mirceas
veteran

Mesaj de mirceas » 21 Iun 2004 14:22

DD, sper ca stiu cum folosesc un cuptor din asta... oricum ai perfecta dreptate, nu poti baga in el chiar orice (e recomadata ceramica sau vasele din polipropilena). :D

tava cu pricina e de "sacrificiu", e foarte bine smaltuita, deci nu e chiar asa periculoasa. fiind destul de grea presupun ca e din metal dincolo de smalt... de aia am zis initial ca e de tabla (mea culpa, exprimarea nu e chiar potrivita).

relativ la folie, nu stiu ce sa zic... eu o folosesc linistit si nu mi-a luat pana acu' foc aparatul, adevarat e ca pentru timpi foarte mici.

anyway, ca sa nu deviem deja prea mult, cei ce vor sa faca popup boilies folosind cuptorul... sa utilizeze numai ce e permis in instructiuni.

fir intins!!

Iliuta Goean
maniac

Mesaj de Iliuta Goean » 21 Iun 2004 21:46

@ daniel costache

am scrsi gresit, este vorba de caseina
vezi articolul lui vlad pavlovici, din rubrica articole, catalog de ingrediente
gasesti pe magazinul online.
Nu face ce nu-ti place!

north hunter
new member

Mesaj de north hunter » 29 Iun 2004 20:18

Sorry every one , Iwas fishing some days ... :wink:
15 years ago , we usea lot of caseine , and calcium caseinat , but not any more , expensive and not so good for crap ...
But with the cork any mixe can use for make pop-up , between you and me I and we catch more crap on sinking boilies , so why use pop-up ? With more amtmophere presure and when you xxx to deep your pop-up will be sinking :cry:
So good fishing every one and bests regards Thierry :P
North hunter,chasse ,peche et voluptes

Scrie răspuns